Arhiva vesti 09.10.2017

Srbija ide na Svetsko prvenstvo!!!

Mondo 09.10.2017
Junak poslednjeg "čina" kvalifikacija je Aleksandar Prijović koji je u 74. minutu iskoristio odličnu kontru Ivanovića i Mitrovića, pa Srbija kao prvoplasirana grupe "D" ide na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Srbija ide na Svetsko prvenstvo u… »

Da se uzdržimo od teških reči, Srbija mora da čeka na pravdu

Dnevnik 09.10.2017
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, na vest o oslobađajućoj presudi Naseru Oriću, da će Srbija morati sama da se bori za pravdu, ali i pozvao na uzdržavanje od teških reči. Životi Srba nisu očigledno nisu vredni kao životi… »

Izetbegović o presudi Oriću: Licemerno je napadati pravosuđe BiH zbog nepostojanja dokaza

Blic 09.10.2017
Komentarišući presudu Naseru Oriću član Predsedništva Bakir Izetbegović je rekao da oni koji kritikuju pravosuđe BiH nastoje izjednačiti krivicu. - Onima koji izriču teške reči i optužbe na račun sudova i presuda svrsishodnije bi bilo da se… »

"Depo" prodat za 4,15 miliona €

Večernje novosti 09.10.2017
Nekadašnju garažu Gradskog saobraćajnog u Bulevaru kralja Aleksandra kupila firma "BKA Divilopment" PROSTOR nekadašnjeg "Depoa" u Bulevaru kralja Aleksandra 142, gde je pre nešto više od tri godine izgoreo tržni centar, prodat je u ponedeljak po… »

Beograd večeras u bojama srpske zastave u znak podrške orlovima

Vesti online 09.10.2017
"Beogradska Palata "Albanija", Most na Adi i Dom Narodne skupštine Srbije biće večeras osvetljeni u bojama nacionalne zastave, u znak podrške našim fudbalerima", izjavio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević. On je pozvao sve… »

Vučić odustao od slanja protestnog pisma EU oko Kosova: Evo kako opozicija reaguje na njegovo objašnjenje

Pravda 09.10.2017
Odustajanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Srbija uputi protestno pismo EU zbog dvostrukih standarda koje je Evropska komisija pokazala u slučaju Katalionije i Kosova opozicija je dočekala na nož. Aleksandar Vučić tvrdi da na zahtev… »

Komesar EU i Dačić o doprinosu Srbije rešavanju migrantske krize

Beta 09.10.2017
U Beogradu su danas razgovarali komesar EU za humanitarnu pomoć i upravljanje vanrednim situacijama Hristos Stilijanidis koji je u poseti Srbiji, i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dačić je zahvalio na podršci… »

Uhapšeno 13 carinika, šteta 2,2 miliona evra

RTV 09.10.2017
BEOGRAD - Policija je, u saradnji sa Upravom carina, uhapsila 13 carinskih službenika i još jednu osobu zbog sumnje da su na osnovu falsifikovane dokumentacije oslobodili od plaćanja carinskih dažbina i PDV za akciznu robu jedno privredno društvo i… »

Trampova poseta Srbiji bila bi najbolji pokazatelj uspona srpsko-američkih odnosa

Politika 09.10.2017
Kongresmen Ted Po, jedan od potpisnika inicijative ka državnom sekretaru SAD za političku podršku Srbiji, preneo je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će nastaviti angažman u tom pravcu i izrazio zadovoljstvo što će po povratku u… »

Euforija: Novi Pazar čeka Erdogana (foto/video)

Mondo 09.10.2017
Novi Pazar već je spreman za zvaničnu posetu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji. Biće to druga Erdoganova poseta tom gradu, centru Raške oblasti, koju Bošnjaci nazivaju Sandžak. Evo šta kažu Pazarci. Foto: FOTO TANJUG/ EDIB… »