Beograd arhiva vesti 10.10.2017

Kolaps zbog posete Erdogana, Beograđani oguglali

N1 Info 10.10.2017
Posetu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji prate izuzetno jake mere bezbednosti. Prolazak delegacije u nekoliko navrata stvarao je gužve u gradu, međutim Beograđane to nije iznenadilo, kažu, poslednjih meseci, navikli su se na… »

Zaštitnica građana traži trajno rešenje za iseljenu porodicu Petrović

Blic 10.10.2017
Zaštitnica građana grada Beograda Katarina Žeželj saopštila je da će aktivno učestvovati u pokušaju pronalaženja dugoročnijeg i trajnog rešavanja stambenog pitanja Dobrile Petrović koja je iseljena iz stana iz Njegoševe ulice u Beogradu pre… »

Saradnja Fondacije "Tijana Jurić" i opštine Palilula

Blic 10.10.2017
U cilju doprinosa preventivnom delovanju i unapređenju rada na bezbednosti i sigurnosti dece i mladih kao i zajedničkog zalaganja na poboljšanju uslova za njihovo odrastanje u sigurnom okruženju, opština Palilula i Fondacija “Tijana Jurić”… »

Izgradnja srpsko-kineskog industrijskog parka u Borči kreće 2018.

Blic 10.10.2017
Srpsko-kineski industrijski park u Beogradu biće izgrađen u Borči i prostiraće se na 320 hektara, a ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović je danas u Pekingu izjavio da bi radovi trebalo da počnu 2018. godine. Park će biti… »

Hladni radijatori: u prestonici sve do 15. oktobra, a možda i duže

Blic 10.10.2017
Radijatori u beogradskim stanovima danas će tokom celog dana biti hladni, a razlog je visoka spoljnja temperatura. - Toplotni izvori JKP “Beogradske elektrane, danas 10. oktobra 2017. ne isporučuju toplotnu energiju potrošačima u režimu toplih… »

Mirna noć: U Beogradu bez ijedne saobraćajne nesreće

Blic 10.10.2017
U Beogradu tokom noći nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 124 puta, od kojih 17 na javnom mestu. Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, za pomoć su se najviše javljali astmatičari… »

Obeležavanje 73 godine od oslobođenja Beograda

Danas 10.10.2017
Nizom manifestacija 19. i 20. oktobra biće obeleženo 73 godine od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, saopštio je Sekretarijat za informisanje grada. U Skupštini Beograda 19. oktobra u 10 časova održaće se prijem delegacije Subnora… »

Svadbe neće biti: Zbog smrtnog slučaja otkazano venčanje, kao i nastupi Cece i Lukasa

Press 10.10.2017
Tragedija... Foto: Srbija Danas Čuveni biznismen iz Nikšića, Brano Mićunović, najavljivao je da će 4. novembra napraviti sinu Đorđu svadbu za pamćenje, ali od toga neće biti ništa. Razlog je smrtni slučaj u familiji sa mladine strane, Zorane… »

Radne subote do januara

Politika 10.10.2017
Kako bi nadoknadili izgubljenu nastavu radiće subotom, organizovaće pretčase i nauštrb muzičkog, fizičkog i likovnog držaće dvočase srpskog i matematike najpotrebnije osmacima. Đaci i nastavnici Osnovne škole „Svetozar Miletić” u Zemunu… »

Sećanje na Petra Kralja

Politika 10.10.2017
Drugo veče Pozorišnih svečanosti „Festival pobednika festivala” u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica bilo je posvećeno bardu srpskog glumišta – Petru Kralju. U Galeriji Centra otvorena je izložba Muzeja pozorišne umetnosti Srbije… »