Beograd arhiva vesti 10.10.2017

(Kurir TV) ovo se viđa jednom u 10 godina u Beogradu: Nesvakidašnji fenomen u centru Beograda

Kurir 10.10.2017
Zbog posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana danas je bio blokiran dobar deo grada, naročito Novi Beograd. Zbog toga je danas, Brankov most u vreme najžešćeg saobraćqajnog špica, kada automobili obično mile u gužvi, bio sablasno… »

Traži se rešenje za stambeno pitanje porodice Petrović

N1 Info 10.10.2017
Zaštitnica građana grada Beograda Katarina Žeželj saopštila je da će aktivno učestvovati u pokušaju pronalaženja dugoročnijeg i trajnog rešavanja stambenog pitanja Dobrile Petrović, koja je iseljena iz stana iz Njegoševe ulice u Beogradu pre… »

Saradnja Fondacije "Tijana Jurić" i opštine Palilula

Blic 10.10.2017
U cilju doprinosa preventivnom delovanju i unapređenju rada na bezbednosti i sigurnosti dece i mladih kao i zajedničkog zalaganja na poboljšanju uslova za njihovo odrastanje u sigurnom okruženju, opština Palilula i Fondacija “Tijana Jurić”… »

Popović u Kini o industrijskom parku u Borči

Večernje novosti 10.10.2017
Srpsko-kineski industrijski park u Beogradu biće izgrađen u Borči i prostiraće se na 320 hektara, a mi radovi bi trebalo da počnu 2018. godine. PEKING - Srpsko-kineski industrijski park u Beogradu biće izgrađen u Borči i prostiraće se na 320… »

Hladni radijatori: u prestonici sve do 15. oktobra, a možda i duže

Blic 10.10.2017
Radijatori u beogradskim stanovima danas će tokom celog dana biti hladni, a razlog je visoka spoljnja temperatura. - Toplotni izvori JKP “Beogradske elektrane, danas 10. oktobra 2017. ne isporučuju toplotnu energiju potrošačima u režimu toplih… »

Svi su gledali fudbal: Noć u Beogradu bez ijedne saobraćajke, pomoć tražili srčani bolesnici

Kurir 10.10.2017
BEOGRAD - U Beogradu tokom noći nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 124 puta, od kojih 17 na javnom mestu. Kako je rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, za pomoć su se najviše javljali astmatičari… »

Proslava 20.: Oktobra Od svečane akademije do vojne parade sa migovima

Blic 10.10.2017
Dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu proslavlja se 20. oktobra, a ove godine će 73. godišnjica ovog praznika biti obeležena dvodnevnim nizom manifestacija. Prvo će se u Skupštini Beograda 19. oktobra u 10 časova održati prijem… »

Svadbe neće biti: Zbog smrtnog slučaja otkazano venčanje, kao i nastupi Cece i Lukasa

Press 10.10.2017
Tragedija... Foto: Srbija Danas Čuveni biznismen iz Nikšića, Brano Mićunović, najavljivao je da će 4. novembra napraviti sinu Đorđu svadbu za pamćenje, ali od toga neće biti ništa. Razlog je smrtni slučaj u familiji sa mladine strane, Zorane… »

Radne subote do januara

Politika 10.10.2017
Kako bi nadoknadili izgubljenu nastavu radiće subotom, organizovaće pretčase i nauštrb muzičkog, fizičkog i likovnog držaće dvočase srpskog i matematike najpotrebnije osmacima. Đaci i nastavnici Osnovne škole „Svetozar Miletić” u Zemunu… »

Sećanje na Petra Kralja

Politika 10.10.2017
Drugo veče Pozorišnih svečanosti „Festival pobednika festivala” u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica bilo je posvećeno bardu srpskog glumišta – Petru Kralju. U Galeriji Centra otvorena je izložba Muzeja pozorišne umetnosti Srbije… »