Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 10.10.2017

Komšije držao kao taoce, specijalci ga uhapsili (VIDEO)

Alo 10.10.2017
Muškarac srednjih godina, koji je u toku dana držao komšije kao taoce u kući, uhapšen je nakon intervencije specijalnih jedinica. Kako prenose hrvatski mediji, muškarac ima psihičkih problema i od ranije je poznat policiji. Cijela situacija je… »

Titovog sina kažnjavaju zbog korišćenja očeve vile

Alo 10.10.2017
Aleksandru Miši Brozu, mlađem sinu Josipa Broza Tita, preti kazna od milion kuna (oko 133.000 evra) zbog bespravnog korišćenja državne imovine, odnosno Titove vile u Samoboru. Nekadašnja Titova vila u Samoboru, u kojoj Broz decenijama živi… »

Zmija od nekoliko metara dočekala đake u školi! (VIDEO)

Alo 10.10.2017
Sarajevski osnovci su se uplašili kada su u sali za fizičko vaspitanje ugledali zmiju dugu nekoliko metara. Iz sarajevske škole, u kojoj je pronađena zmija, poručeno je da je zmija uhvaćena i da niko nije povređen, a kako piše "Avaz" ovo nije prvi… »

Mladić skočio sa litice

Alo 10.10.2017
Mladić N.F. stradao je nakon što je skočio sa litice na plažu Jaz u Budvi. Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, nakon prijave prolaznika da čovek pokušava da skoči sa litice, na lice mesta došla je policija, koja je počela sa njim da pregovara… »

Muškarac se razneo bombom na splitskoj plaži

Alo 10.10.2017
Uprkos naporima policajaca da ga urazume i odvrate od užasnih zamisli, muškarac je aktivirao bombu i samom sebi presudio. Kako piše hrvatski "24 sata", nepoznati muškarac je oko 17.30 časova povukao osigurač, aktivirao bombu i pretio da će da se… »