Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 10.10.2017

Vučić čestitao srpskim fudbalerima!

Alo 10.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji Srbije plasman na svetsko prvenstvo u Rusiji. "Bravo momci! Tako se bori za svoju zemlju. Napred Srbija!", napisao je Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednika Srbije… »

Dačić zapevao Erdoganu, dobio i bakšiš!

Alo 10.10.2017
Na večeri koju je predsednik Vučić priredio u čast svog turskog kolege Erdogana, srpski ministar spoljnih poslova ponovo je demonstrirao svoje pevačko umeće. Ivica Dačić je posle čuvene „Miljacke“ i „O sole mio“ večeras proširio… »

Vučić Erdoganu poklonio ćilim, a evo šta je on dobio od predsednika Turske (FOTO)

Alo 10.10.2017
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem danas popodne obišao je Kalemegdan nakon čega je ugošćen u Domu Garde, gde su razmenili poklone. Erdogan je našem predsedniku u Domu Garde poklonio poklonio bicikl… »

Nestaju deca na Kosovu, sumnja se na prodaju organa

Alo 10.10.2017
Iz opštine Dragaš u poslednje vreme nestalo je četvoro dece. Policija nema prijave o njihovom nestanku, a upućeni u situaciju nisu daleko od toga da poveruju da su oni među devetoro mališana za koje bivši albanski premijer tvrdi da su deo trgovine… »

Vučić i Erdogan uživali u turskim specijalitetima

Alo 10.10.2017
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan posetili su posle šetnje Kalemegdanom lokal poznatog turskog lanca "Simit Sarai" u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu. Vučić i Erdogan su se poslužili turskim specijalitetima, a… »

Prošetao centrom Novog Sada potpuno go! (VIDEO 18+)

Alo 10.10.2017
Centrom Novog Sada danas popodne proštao je potpuno nag muškarac! On je na zaprepaštenje prolaznika prošetao ulicom Maksima Gorkog, a ova nesvakidašnja scena je snimljena i objavljena na Fejsbuk stranici NSU - Uživo sa novosadskih ulica. Identitet… »

Zbog Erdogana zatvoreno sve od Terazija do Ušća!

Alo 10.10.2017
Zbog mera bezbednosti tokom posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana blokiran je veći deo grada, Ceo Beograd je u blokadi. Brankov most je prvobitno bio zatvoren za motorna vozila, a nakon toga i za pešake. Radi pojačanih mera bezbednosti… »

Karadžić tražio laptop, skajp, frižider...

Alo 10.10.2017
Na četvrtoj statusnoj konferenciji u Haškom tribunalu, Radovan Karadžić rekao je danas da želi laptop, mogućnost korištenja Skajpa, televizijski kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji. Na ranijim statusnim konferencijama Karadžić je… »

Vučić: "Ovo je Dačić, on mrzi rano da ustaje"

Alo 10.10.2017
Posetu predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu, pored činjenice da je došao sa izuzetno velikom delegacijom u kojoj je, pored ostalih, bilo i 185 turskih privrednika, obeležili su i detalji, koji se ne planiraju protokolom, ali daju "boju"… »

Jelena Janković obolela od raka, pa postala uspešna žena!

Alo 10.10.2017
Vranjanka Jelena Janković (60) uspela je da od najtežeg perioda u životu ipak izvuče nešto lepo i pritom još pomogne drugim ženama. Ona je tako nakon teške borbe sa opakom bolešću rešila da iz korena promeni način života i ishrane, a nedavno… »