Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 10.10.2017

Monarhista Vuk postao komunista!

Alo 10.10.2017
Od monarhiste do komuniste za samo jedan dan! Vuk Jeremić čini se da nikako ne može da odluči koji su njegovi politički stavovi. On je najpre na Tviteru čestitao venčanje princu Filipu Karađorđeviću i njegovoj izabranici Danici Marinković. -… »

Janković i Jeremić pripremaju bojkot!

Alo 10.10.2017
Đilas razmišlja o odustajanju od kandidature na beogradskim izborima, a Janković i Jeremić pripremaju teren za bojkot tih izbora! Stotinak građana koji su se u petak pojavili na protestu opozicionara u Beogradu bio je svojevrstan šamar za lidere… »

Srbija želi da podrži EU, a ne da traži korist

Alo 10.10.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić prenela je danas poslanicima Spoljnoplitičkog odbora Evropskog parlamenta odlučnost Srbije da napreduje ka svom strateškom cilju - ulasku u EU. Ona je poručila da Srbija želi da postene ravnopravni član koji će da… »

Naser Orić iskopao oči sudiji pa ga zaklao!

Alo 10.10.2017
Prema optužnici pred sudom BiH, Naser Orić je kao komandant svih jedinica koje su bile podređene štabu TO Srebrenica, učestvovao u oružanim napadima na civilno stanovništvo srpske nacionalnosti. Cilj im je bio da proteraju srpsko stanovništvo sa… »

Vučić: Srbija je iskreni prijatelj Turske! (FOTO)

Alo 10.10.2017
Predsednik Aleksandar Vučić dočekao je danas ispred Palate Srbija predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji. Za Erdogana je priređen svečani doček, uz postrojenu Gardu i intoniranje himni dve zemlje, a pored… »

Vulin: Propao si i zato me mrziš!

Alo 10.10.2017
Vulin žestoko odgovorio Durakoviću! Bivši načelnik Opštine Srebrenica i lider pokreta "Odgovor" Ćamil Duraković komentarišući oslobađajuću presudu Naseru Oriću i navodeći da je ona očekivana potkačio je minisistra odbrane Aleksandra Vulina… »

Vučić najavio turske investicije u Srbiji!

Alo 10.10.2017
Srpki predsednik Aleksandar Vučić i njegov kolega iz Turske Redžep Tajip Erdogan obratili su se medijima. Predsednik Srbija Aleksandar Vučić najavio je da će biti potpisan Memorandum sa turskom kompanijom "Taip" koja će investirati u Kraljevu i u… »

Brnabić prvo na sastanak sa Mekalisterom

Alo 10.10.2017
Predsednica Vlade Ana Brnabić otputovaće danas u dvodnevnu radnu posetu Briselu. Brnabić će učestvovati na sednici Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) i imati odvojene sastanke sa najvišim zvaničnicima Evropske unije. MOLBA… »

Za Erdogana brancin i ćevapi!

Alo 10.10.2017
Teleće i jagnjeće pečenje i novopazarski ćevapi za Erdogana! Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. On će biti gost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a zvanični deo posete počinje danas. Erdogan će tokom posete Srbiji uživati u… »

Za Srbe nema pravde!

Alo 10.10.2017
Zaklati, ubiti, izvaditi utrobu, odseći glavu, silovati... Izgleda da ništa od toga nije kažnjivo ukoliko je žrtva bila srpske nacionalnosti. Zato i ne čudi jučerašnja oslobađajuća presuda za Nasera Orića za zločine nad Srbima jer, jednostavno… »