Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 10.10.2017

Izmene u saobraćaju zbog posete Erdogana: Ulice povremeno zatvarane tokom dana, od večeri svuda prohodno i bez gužvi

Blic 10.10.2017
Saobraćaj je od jutros do večeras funkcionisao usporeno zbog posete turskog predsednika Redžepa Erdogana, a mnoge ulice su povremeno bile potpuno zatvarane. Zatvoren je bio i Brankov most koji je kasno popodne ponovo otvoren za pešake i vozila, a… »

Zaštitnica građana traži trajno rešenje za iseljenu porodicu Petrović

Blic 10.10.2017
Zaštitnica građana grada Beograda Katarina Žeželj saopštila je da će aktivno učestvovati u pokušaju pronalaženja dugoročnijeg i trajnog rešavanja stambenog pitanja Dobrile Petrović koja je iseljena iz stana iz Njegoševe ulice u Beogradu pre… »

Saradnja Fondacije "Tijana Jurić" i opštine Palilula

Blic 10.10.2017
U cilju doprinosa preventivnom delovanju i unapređenju rada na bezbednosti i sigurnosti dece i mladih kao i zajedničkog zalaganja na poboljšanju uslova za njihovo odrastanje u sigurnom okruženju, opština Palilula i Fondacija “Tijana Jurić”… »

Hladni radijatori: u prestonici sve do 15. oktobra, a možda i duže

Blic 10.10.2017
Radijatori u beogradskim stanovima danas će tokom celog dana biti hladni, a razlog je visoka spoljnja temperatura. - Toplotni izvori JKP “Beogradske elektrane, danas 10. oktobra 2017. ne isporučuju toplotnu energiju potrošačima u režimu toplih… »

Izgradnja srpsko-kineskog industrijskog parka u Borči kreće 2018.

Blic 10.10.2017
Srpsko-kineski industrijski park u Beogradu biće izgrađen u Borči i prostiraće se na 320 hektara, a ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović je danas u Pekingu izjavio da bi radovi trebalo da počnu 2018. godine. Park će biti… »

Mirna noć: U Beogradu bez ijedne saobraćajne nesreće

Blic 10.10.2017
U Beogradu tokom noći nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 124 puta, od kojih 17 na javnom mestu. Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, za pomoć su se najviše javljali astmatičari… »

Proslava 20.: Oktobra Od svečane akademije do vojne parade sa migovima

Blic 10.10.2017
Dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu proslavlja se 20. oktobra, a ove godine će 73. godišnjica ovog praznika biti obeležena dvodnevnim nizom manifestacija. Prvo će se u Skupštini Beograda 19. oktobra u 10 časova održati prijem… »

Od tržnih centara do celih naselja: Pola Beograda drže investitori iz ove zemlje

Blic 10.10.2017
Kupovina “Depoa” u Bulevaru kralja Aleksandra, koji je plaćen 4,15 miliona evra, samo je još jednom potvrdila da su izraelski investitori najaktivniji i najozbiljniji u srpskoj prestonici. - Iza ove kupovine stoji izraelska grupacija na čelu sa… »

Junaci "Diznija na ledu": Uživaćete sa nama

Blic 10.10.2017
Dizni na ledu sa predstavom “Čarobna kraljevstva” gostuje od ovog petka u Kombank arena. Pred mališanima će na ledu klizati njihovi omiljeni Dizni likovi uključujući Baza Svetlosnog koga će dočarati Sergej Juferev, ruski klizač. - Videćete… »

Lančani sudar: kod Beogradskog sajma, učestvovalo i policijsko vozilo

Blic 10.10.2017
Velika gužva stvorila se oko Beogradskog sajma, u blizini Ruske ulice danas oko 14.45 časova, kada su se sudarila tri automobila među kojima i jedan policijski. Kako su nam potvrdili iz MUP-a do udesa je došlo nakon naletanja vozila, a jedna osoba je… »