Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 10.10.2017

Nato na Srbiju sručio osam "Hirošima"

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Protiv srpskog naroda i države NATO je 1999. godine vodio nuklearni i hemijski rat niskog intenziteta. Za tih 78 dana NATO je na našu zemlju sa mora, iz vazduha i kosmosa bacio više bombi nego Adolf Hitler 1941-1945. Ekvivalent korišćenih eksploziva… »

Od početka veka 46 ubistava na teritoriji koju pokriva Viši sud u Čačku

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Čačak - Od početka 2001. godine na području Okružnog suda, danas Višeg suda, koji obuhvata teritorije Čačka, Gornjeg Milanovca i Lučana, počinjeno je ukupno 46 ubistava, od kojih su tri ostala nerasvetljena, podaci su do kojih je došla… »

Čačak gradi bedem kod dvorane KK ,,Borac”

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Čačak – Gradska uprava Čačka raspisala je javnu nabavku male vrednosti za izradu projekta izgradnje zaštitnog bedema kod hale ,,Borac Sportska hala sa otvorenim terenima u Čačku se nalazi na desnoj obali Zapadne Morave između dva mosta unutar… »

Bravo sestro! Ivana je mobilna medicinska sestra koja vam nikada neće odbiti pomoć

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Gornji Milanovac - Ivana Radonjić iz Gornjeg Milanovca pet godina tražila je radno mesto medicinske sestre i za to vreme štošta pregrmela. Radila je što volonterski, što po raznoraznim ugovorima, slušala obećanja, nadala se, trpela nepravdu ali… »

Stamatović: Uredbom o Parku prirode vlast nastavlja sa pritiscima

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Čajetina, Zlatibor - Uredbu o proglašenju Parka prirode „Zlatiborˮ, koju je vlada donela na sednici prošlog četvrtka jeste nastavak „pravnog silovanja političkih protivnika“, kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. „Ovde se… »

Komercijalista zlatare osumnjičen za proneveru

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Požega - Požeška policija podigla je krivičnu prijavu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, protiv četrdesetogodišnjeg muškarca iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela pronevera i falsifikovanje službene… »

Pogledajte ko sve sutra neće imati struju

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Čačak - Zbog radova na reviziji trafostanica, sutra će bez električne energije biti potrošači u ulicama Kneza Vase Popovića, u ulici 158, Krajinskoj, delu Solunske i Svetozara Markovića, delu Nemanjine do ulice Bulevar oslobođenja kao i u delu… »

Užice obeležilo Dan grada

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Užice - Svečanom akademijom u užičkom Narodnom pozorištu obeležen je Dan grada Užica i sećanje na 09. oktobar 1329. godine kada je u dubrovačkim spisima ime grada na Đetinji prvi put pomenuto. „Užice u periodima uspona i padova u periodima… »

Potpisani novi ugovori za subvencije u poljoprivredi

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Gornji Milanovac - U Velikoj sali organa opštine potpisano je novih 125 Ugovora o dodeli podsticajnih sredstava u poljoprivredi. Predsednik opštine Dejan Kovačević uručio je ugovore poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije naše opštine… »

Bruka školskog osiguranja: Devojčici sa teškim telesnim povredama, ponudili odštetu od 3.000 dinara

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Čačak – Devojčici M.M. koje je krajem avgustu teško povređena kada je na porodičnom veselju u njenoj blizini aktiviran ,,topovski udar”, sada je na svu sreću dobro. Tom prilikom od eksplozije došlo je do povrede grudnog koša, a prema rečima… »