Izvor: iKragujevac arhiva vesti 10.10.2017

Krvavi obračun: Napadač sa fantomkom upucao muškarca u stomak i opljačkao ga

iKragujevac 10.10.2017
Nepoznati muškarac ranio je hicem iz pištolja meštanina bujanovačkog sela Krševica V.Lj. (60). Incident u kojem je muškarac zadobio metak u stomak dogodio se oko 2 sata iza ponoći između ponedeljka i utorka. Više javno tužilaštvo u Vranju… »

Teška nesreća u Srbiji: Voz naleteo na automobil!

iKragujevac 10.10.2017
Dvojica muškaraca, od kojih jedan teže, povređeni su u ponedeljak uveče kada je na njihov automobil naleteo voz. Nesreća se dogodila kod Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru iz pravca Leskovca. Teže povređeni muškarac je transportovan… »

Rastu plate, rastu i dnevnice - sa 150 na 800 dinara?!

iKragujevac 10.10.2017
Dnevnice za službena putovanja državnih službenika mogle bi od Nove godine da se uvećaju sa 150 na 800 dinara, piše Blic. Takođe, moglo bi i radno vreme da im se promeni, odnosno da na posao dolaze sat kasnije. Za ove izmene sagledavaju se… »

Cena grejanja ostaje nepromenjena, način obračuna ubuduće po kvadratnom metru

iKragujevac 10.10.2017
Na sednici Gradskog veća održanoj u ponedeljak, 9. oktobra, data je saglasnost na Odluku o cenama toplotne energije na osnovu zahteva “Energetike“ d.o.o Kragujevac. Cene grejanja su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, ali je način obračuna… »

Počinje uništavanje glodara u Kragujevcu

iKragujevac 10.10.2017
Uništavanje pacova i miševa, neophodna jesenja sistemska deratizacija na teritoriji grada Kragujevca, vrši se od danas i trajaće 30 radnih dana, zavisno od vremenskih prilika i brojnosti glodara koja bude utvrđena na terenu. Njome će biti… »

Veljko je kada se rodio bio dug 64 centimetra, a sada ista porodica čeka novog rekordera

iKragujevac 10.10.2017
Trogodišnji Veljko Simović je u kragujevačkom porodilištu postavio rekord kad su ga babice izmerile kao bebu dugu 64 centimetra, a uskoro bi mogao da dobije konkurenciju - trudna mama Jelena (27) očekuje novu prinovu rekordera. Radosti porodice koja… »

Kragujevčani, ne nasedajte na ovo: Nova SMS prevara kruži Srbijom! (foto)

iKragujevac 10.10.2017
Poslednjih dana kruži SMS kojim se poziva osoba koja je dobila poruku da uplati kredit, lažno se predstavljajući kao drugarica Dragana. "Dragana je drugarica, možeš li mi uplatiti 400 dinara kredita, hitno mi treba. Ovo mi je novi broj. Aj molim te… »

Pojavio se virus koji kosi po Srbiji: Ako primetite ove simptome, pravac kod lekara!

iKragujevac 10.10.2017
Broj građana sa simptomima akutnih respiratornih infekcija raste iz nedelje u nedelju, a skoro polovinu obolelih čine mladi od pet do 19 godina. Ovo pokazuju podaci Gradskog zavoda za javno zdravlje (GZZJZ), prema kojima se u periodu od 2. do 8. oktobra… »

Ponudio mi je cigaretu, a nakon pet minuta sam ga ubio: Zločinac iz Čačka ispričao zašto je izrešetao mladića

iKragujevac 10.10.2017
Čačanin Saša Ćubović (33) ubijen je jer se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Njega je iz čista mira, sa šest hitaca iz pištolja, u fast fud restoranu u centru grada usmrtio Vladica Pušica (32), priča svedok. Ćubović je oko 6.30… »

Nestala žena iz Kragujevca: Ako ste je videli, odmah obavestite policiju (foto)

iKragujevac 10.10.2017
Stana Miletić je poslednji put viđena pre tri dana. Viđena je da ide ka Šumaricama, u nedelju oko 13 časova. Stana je visoka 160 cm, ima oko 50 kg. Mole se svi koji su je videli da odmah obaveste policiju, porodicu i da joj pomognu da se vrati kući… »