Izvor: Jugmedia arhiva vesti 10.10.2017

PUCNJAVA U KRŠEVICI Muškarac pogođen u grudi

Jugmedia 10.10.2017
Muškarac (62), upucan je noćas oko 2.50 časova, ispred jedne kuće u selu Krševica, opština Bujanovac. Kako saznaju Vranjske, iz izvora bliskih istrazi, muškarac je pogođen hicem iz pištolja, a identitet napadača još uvek nije otkriven, jer je… »

Preminuo muškarac posle sudara automobila i voza

Jugmedia 10.10.2017
Jedan muškarac je preminuo od posledice sudara automobila i voza na pružnom prelazu nedaleko od Grdelice, a drugi je sa tri polomljena rebra smešten na intenzivnu negu Odeljenja hirirguje Opšte bolnice u Leskovcu, potvrđeno je danas Jugmedii u toj… »

Đurino naselje dva dana bez vode

Jugmedia 10.10.2017
Zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u sredu i četvrtak doći do prekida u vodosnabdevanju u periodu od 8 do 20 časova u Đurinom naselju. JKP“Vodovod“ obaveštava potrošače da će u tom periodu biti postavljena… »

Toplana danas završava tople probe, moguća niža cena grejana

Jugmedia 10.10.2017
Niška Gradska toplana danas će završiti tople probe sistema daljinskog grejanja, započete 2. oktobra i do 15. oktobra biće spremna za početak grejne sezone. Direktor tog preduzeća Predrag Milačić kaže da će Gradska toplana vrlo brzo predložiti… »

Nišlije se nadmeću u programerskom izazovu

Jugmedia 10.10.2017
Programeri iz Niša i okoline imaće priliku da u ponedeljak, 16. oktobra, učestvuju u velikom izazovu – dokaži da si dobar programer i pronađi skriveni kod na stranici odnosno, takmičenju koje organizuje Neprofitna organizacija ITkonekt i Quantox… »

Kamere i dronovi u borbi protiv poplava

Jugmedia 10.10.2017
Direkcija za izgradnju i komunalne delatnosti opštine Gadžin Han opremljena je nedavno najsavremenijom opremom za reagovanje u slučaju poplava vrednom 270.000 evra, zahvaljujući projektu prekogranične saradnje koje je realizovala sa bugarskom… »

Ulične dečje trke oživele Leskovac posle 20 godina pauze! (VIDEO)

Jugmedia 10.10.2017
Posle 20 godina pauze, ulične trke u Leskovcu su ponovo organizovane na Širokoj čaršiji, vraćene na mesto gde je bilo uvek puno dece, a današnjim takmičenjem je dokazano da deca i dalje deca vole sport, atletiku, vole da se takmiče i da treba… »

Napadnuta medicinska sestra sa Hitne pomoći, UPLAŠENA TRAŽI ZAŠTITU za sebe i svoje kolege

Jugmedia 10.10.2017
Pedesetogodišnju medicinsku sestru Tatjanu Ilić u leskovačkoj Hitnoj pomoći iz čista mira napala je u nedelju uveče pacijentkinja, nakon čega je ona završila u nesvesti i sa potresom mozga, a sada apeluje da nadležne ustanove sistemski zaštite… »

Svi dobitnici oktobarskih nagrada u Vlasotincu

Jugmedia 10.10.2017
Povodom Dana opštine Vlasotince danas su uručene nagrade pojedincima i ustanovama u vidu diploma, pohvala i pohvala sa novčanim nagradama u iznosima od po 10.000 dinara. Diplome 10.oktobar dobili su: Predškolska ustanova „Milka Dimanić“, državni… »

VLASOTINCE Na Dan opštine nagrade i otvaranje prihvatilišta za napuštene životinje

Jugmedia 10.10.2017
Vlasotinačni su Dan opštine proslavili na tradicionalni način, svečanom sednicom Skupštine opštine i dodelom oktobarskih priznanja pojedincima i ustanovama koji su svojim uspesima obeležili proteklu godinu i doprineli razvoju Vlasotinca, ali ovoga… »