Izvor: Jug press arhiva vesti 10.10.2017

U selu Krševica kod Bujanovca pokušaj ubistva

Jug press 10.10.2017
BUJANOVAC Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je u Krševici, selu u opštini Bujanovac u noći između ponedeljka i utorka ranjen je V. LJ. (60) iz istog mesta. Na V.LJ je u dvorištu njegove porodične kuće oko dva sata posle ponoći… »

Djurino naselje dva dana bez vode

Jug press 10.10.2017
LESKOVAC JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u sredu 11.10.2017 i četvrtak 12.10.2017 . godine biti prekinuto vodosnabdevanje u periodu od 08h-20h časova u Đurinom naselju. U… »

Vranjanci na Festivalu pantomime u Skoplju

Jug press 10.10.2017
VRANJE Predstava pantomime „Prva suza“ urađena po motivima istoimene priče Bore Stankovića gostuje, u utorak, na Festivalu pantomime i fizickog teatra „Panphys“ u Skoplju. Komad koji je prvi put izveden u septembru u Vranju, u okviru šestog… »

U Vlasotincu izgradjeno prihvatiliste za napuštene životinje

Jug press 10.10.2017
VLASOTINCE U Vlasotincu je danas uz podršku koju su Evropska unija (EU) i Vlada Švajcarske pružile preko razvojnog programa Evropski PROGRES, završen projekat izgradnje prihvatilišta za napuštene životinje, koje će opština koristiti zajedno sa… »

Počinje Druga muška Srpska regionalna liga

Jug press 10.10.2017
LESKOVAC Leskovac će u Drugoj srpskoj regionalnoj ligi imati dva predstavnika. To su KK „Hisar“ i KK „Aktavis akademija“. Aleksandar Stefanović iz „Hisara“ kaže da ekipa, nakon što je u prošloj sezoni bila deveta, ove godine ima veće… »

Stepski smuk na kratko prekinuo radove na Koridoru 10

Jug press 10.10.2017
VRANJE-VLADIČIN HAN Već drugi put u ovoj godini radove na Koridoru 10, na jugu Srbije, zaustavila je zmija. Proletos je to bio poskog koji se upleo u armaturu, a u utorak oko podneva stepski smuk, dug skoro dva metra. Gmizavac je pronađen na mostu… »

Ulične trke u Leskovcu

Jug press 10.10.2017
LESKOVAC Posle 20 godina pauze, ulične trke u Leskovcu su ponovo organizovane ispred Leskovačkog kulturnog centra, odnosno tamo gde su godinama i bile organizovane. Organizator takmičenja je Atletski klub „Dubočica“, a pomoć u organizaciji… »

Vlasotinčani obeležili Dan opštine

Jug press 10.10.2017
VLASOTINCE Dan opštine 10.oktobar Vlasotinčani su danas obeležili na prigodan način. Posle prijema gostiju u kabinetu predsednika Zorana Todorovića, pozvane zvanice obreli su se u sali bioskopa. Prisutnima se, najpre, obratio prvi čovek… »

Bujanovačka direkcija: Pogrešna politika i partijsko zapošljavanje

Jug press 10.10.2017
BUJANOVAC Kamberi: “Direkcija za izgradnju” pravi primer jedne pogrešne politike Hida: Ko je u jednom danu zaposlio 24 radnika? Bujanovačka “Direkcija za izgradnju”, jedno od najvažnijih javnih preduzeća do pre godinu dana, nalazi se u procesu… »

Jedna osoba nastradala u sudaru voza i automobila

Jug press 10.10.2017
Leskovac Jedna muska osoba podlegla je povredama zadobijenim u sudaru voza i automobila na ulazu u Grdelicku klisuru, rekao je jutros za JUGpress direktor leskovacke Opste bolnice Nebojsa Dimitrijevic. On je dodao da je covek bio tesko povredjen i da je… »