Izvor: N1 Info arhiva vesti 10.10.2017

Erdogan razgovarao sa Vučićem, 12 sporazuma sa Turskom

N1 Info 10.10.2017
Ispred Palate Srbija priređen je svečani doček turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu koji je potom razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. U čast turskog predsednika je postrojena garda i intonirane su himne Srbije i Turske… »

Brnabić: Želimo reforme, da u EU ne budemo "hroma članica"

N1 Info 10.10.2017
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je u Briselu da Vlada želi da uspešno sprovede reforme kako bi Srbija postala ravnopravna članica Evropske unije. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Briselu, gde se obratila… »

Supruge Vučića i Erdogana otvorile Dom za nezbrinutu decu

N1 Info 10.10.2017
Supruge predsednika Srbije i Turske Tamara Vučić i Emina Erdogan otvorile su danas obnovljeni Dom za nezbrinutu decu Dragutin Filipović Jusa, na Vračaru. Njih dve su obišle obnovljeni Dom na dva sprata, a štićenici doma izveli su za njih kratak… »

Kolaps zbog posete Erdogana, Beograđani oguglali

N1 Info 10.10.2017
Posetu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji prate izuzetno jake mere bezbednosti. Prolazak delegacije u nekoliko navrata stvarao je gužve u gradu, međutim Beograđane to nije iznenadilo, kažu, poslednjih meseci, navikli su se na… »

Erdogan doputovao u posetu Srbiji

N1 Info 10.10.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u dvodnevnoj je poseti Srbiji tokom koje će razgovarati s najvišim državnim zvaničnicima, učestvovati na srpsko-turskom poslovnom forumu i posetiti Novi Pazar. Erdogana su na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu… »

Voz smrskao automobil kod Grdeličke klisure, dvoje povređeno

N1 Info 10.10.2017
Dvojica muškaraca, od kojih jedan teže, povređeni su kada je automobil u kojem su bili udario voz na pružnom prelazu u blizini Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru, potvrdili su Beti putnici u tom vozu i u lekari u Opštoj bolnici… »

Traži se rešenje za stambeno pitanje porodice Petrović

N1 Info 10.10.2017
Zaštitnica građana grada Beograda Katarina Žeželj saopštila je da će aktivno učestvovati u pokušaju pronalaženja dugoročnijeg i trajnog rešavanja stambenog pitanja Dobrile Petrović, koja je iseljena iz stana iz Njegoševe ulice u Beogradu pre… »

Vetroparkovi na otvorenom moru mogu da snabdevaju ceo svet

N1 Info 10.10.2017
Vetroparkovi na otvorenom moru mogli bi da proizvedu mnogo više obnovljive energije od onih na kopnu, verovatno dovoljno za potrebe celog sveta, navodi se u studiji institucije Karnegi za nauku iz Vašingtona. Iako trenutno ne postoje vetroparkovi… »

Apelacioni sud ukinuo presudu da je Dmitrović vršio mobing

N1 Info 10.10.2017
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Višeg suda iz 2016. godine po kojoj je tadašnji direktor i glavni i odgovorni urednik Kompanije "Novosti" Ratko Dmitrović odgovoran za mobing nad novinarkom Jelenom Jovović i slučaj vratio na ponovno… »

Analitičari: Migovi možda neće leteti do sredine 2018.

N1 Info 10.10.2017
Najava iz vrha vojnog vazduhoplovstva i Ministarstva odbrane da na Migovima 29 pristiglim iz Rusije tek treba da se obavljaju tehnički radovi predstavlja iznenađenje za stručnu javnost jer je potvrđeno da bi ti avioni mogli da budu u letnom stanju tek… »