Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 10.10.2017

Požarevac: Uhapšene dve osobe zbog zloupotrebe službenog položaja

Novi magazin 10.10.2017
Policija u Požarevcu uhapsila je dve osobe osumnjičene da su zloupotrebile položaj i oštetile državu u iznosu većem od šest miliona dinara. Uhapšeni su F.R. (1982) bivše odgovorno lice privrednog društva za rekultivaciju i ozelenjavanje "Rio"… »

Grdelička klisura: Voz smrskao automobil, dva putnika teško povređena

Novi magazin 10.10.2017
Dvojica muškaraca od kojih jedan teže, povređeni su kada je automobil u kojem su bili udario voz na pružnom prelazu u blizini Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru, potvrdili su Beti putnici u tom vozu i u lekari u Opštoj bolnici Leskovac… »

Apelacioni sud vratio na ponovno suđenje spor novinarke koja tuži Dmitrovića za mobing

Novi magazin 10.10.2017
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Višeg suda iz 2016. godine po kojoj je tadašnji direktor i glavni i odgovorni urednik Kompanije "Novosti" Ratko Dmitrović odgovoran za mobing nad novinarkom Jelenom Jovović i slučaj vratio na ponovno… »

Na severu Mitrovice napadnute tri osobe, jedna povređena

Novi magazin 10.10.2017
Tri osobe napadnute su u severnoj Mitrovici, u blizini mosta na Ibru, javili su danas prištinski mediji koji su precizirali da je u tom napadu jedna osoba povređena, dok su dve uspele da pobegnu u južni deo grada. Među te tri osobe koje su za sada… »

Beograd: Hitna pomoć najviše intervenisala zbog hroničnih bolesnika

Novi magazin 10.10.2017
Beogradska Hitna pomoć je tokom noći između ponedeljka i utorka intervenisala najviše zbog hroničnih bolesnika, rekla je jutros agenciji Beta portparolka te službe Nada Macura. Prema njenim rečima, za lekarske savete i pomoć, najviše su se… »