Izvor: OK radio arhiva vesti 10.10.2017

Vjt: Razbojnik sa fantomkom pucao u stomak

OK radio 10.10.2017
Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je više detalja o pucnjavi koja se u selu Krševica dogodila u noći između ponedeljka i utorka. Prema navodima tužilaštva, do incidenta je došlo oko 02.00 časa noću kada je za sada nepoznato lice sa… »

Preminuo muškarac posle sudara sa vozom

OK radio 10.10.2017
Jedan muškarac je preminuo od posledice sudara automobila i voza na pružnom prelazu nedaleko od Grdelice, a drugi je sa tri polomljena rebra smešten na intenzivnu negu Odeljenja hirirguje Opšte bolnice u Leskovcu, potvrđeno je danas Jugmedii u toj… »

Erdogan u dvodnevnoj poseti Srbiji

OK radio 10.10.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan doputovao je sinoć u dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati s najvišim državnim zvaničnicima, učestvovati na srpsko-turskom poslovnom forumu i posetiti Novi Pazar. Erdogana su na aerodromu "Nikola… »

Borina Prva suza na festivalu pantomime u Skoplju

OK radio 10.10.2017
Predstava pantomime „Prva suza“, nastala u produkciji Međunarodnog festivala pantomime – P(h)antomfest Vranje, biće izvedena na desetom jubilarnom Festivalu pantomime i fizickog teatra "Panphys" u Skoplju. Komad je nastao po motivima istoimene… »

Od nedelje: Miholjsko leto – hladni radijatori

OK radio 10.10.2017
Beograd -- Prema prognozama meteorologa, dnevne temperature u Srbiji polako će se podizati svakog dana, a od nedelje nas očekuje pravo miholjsko leto. Prema izgledima vremena za sedam dana, do 18. oktobra - u jutarnjim satima po kotlinama i rečnim… »

Seul strahuje od nove raketne probe s. Koreje

OK radio 10.10.2017
Južna Koreja je objavila da održava punu borbenu gotovost nakon što su se pojavile spekulacije da je moguće da će Severna Koreja izvesti probu balističke rakete u vreme kada obeležava 72 godine od osnivanja vladajuće Radničke partije Koreje. AFP… »

Smuk dvometraš zaustavio radove na vrli

OK radio 10.10.2017
Vranje - Stepski smuk od skoro dva metra zaustavio je načas radove na most Vrla kod Vladičinog Hana. Zmiju su u utorak oko podneva uočili radnici španskog konzorcijuma Azvi/Rubau koji izvode završne radove na najvećem mostu na ovoj deonici Koridora… »

HIV 60 godina lider u proizvodnji đonova

OK radio 10.10.2017
“Hemijska industrija Vranje” obeležava 60 godina postojanja i rada kao najveći proizvođač đonova i donjih delova obuće ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Ujedno, pored 60. rođendana, u HIV-u obeležavaju i 10. rođendan preduzeća “Kenda… »

Udes autobusa: Čekaju se rezultati veštačenja

OK radio 10.10.2017
Vranje - Istraga povodom sletanja sa autoputa kod Vladičinog Hana autobusa „Kavim - Jedinstva“, koji je prevozio pripadnike Vojske Srbije, još uvek traje. Ni posle skoro osam meseci od saobraćajne nesreće u kojoj su trojica pripadnika vojske… »

Dužnicima za porez prijava i naplata za pet godina unazad

OK radio 10.10.2017
Gradska vlast u Vranju najavljuje stroge mere u okviru akcije povećanja prihoda od poreza na imovinu, koje uključuju prekršajne prijave i retroaktivnu naplatu. Prema programu mera za uvećanje budžetskih prihoda koje je usvojilo Gradsko veće, tokom… »