Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 10.10.2017

Najbogatiji Crnogorac na računu ima 38,5 miliona evra

Politika 10.10.2017
PODGORICA – Crna Gora ima 48 milionera, a najbogatiji među njima ima 38,5 miliona evra na bankovnim računima u zemlji, saopšteno je iz Centralne banke Crne Gore (CBCG). Prema podacima te banke, na kraju avgusta ove godine je 48 građana Crne Gore… »

Utorkom i četvrtkom nove teme posvećene penzionerima i medicini

Politika 10.10.2017
Poštovani čitaoci, „Politika” dvaput nedeljno objavljuje stranicu posvećenu penzionerima, svim pripadnicima trećeg doba i šarolikoj lepezi tema iz oblasti medicine. Svakog utorka i četvrtka na stranicama „Politike” moći ćete da pronađete… »

Presuda Naseru Oriću „rehabilitovala” priču o referendumu

Politika 10.10.2017
Vlasti nagoveštavaju kako bi raspisani referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH od koga su nedavno odustali, ipak mogao da bude sproveden. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Hoće li gorak ukus nepravde posle izrečenog stava sudskog veća suda u… »

Dodik: Republika Srpska je država i to će biti

Politika 10.10.2017
BiH nije država pošto Savet ministara nije, vlada već pomoći organ Predsedništva BiH, kaže predsednik RS. BANjALUKA - Republika Srpska je država i to će biti, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da on od te borbe… »

U šumi kod Kutine pronađen spaljen auto sa tri tela

Politika 10.10.2017
ZAGREB - Nedaleko od Kutine u centralnoj Hrvatskoj, u mestu Husain, sisačka policija je danas u šumi pronašla spaljen automobil i u njemu tri karbonizovana tela, javili su hrvatski mediji. „To je prva informacija, izašli smo na teren. Radi se o tri… »