Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 10.10.2017

GV: Grejanje ubuduće po kvadratnom metru, cena ista

Ritam grada Kg 10.10.2017
Gradsko veće Kragujevca dalo je saglasnost na Odluku o cenama toplotne energije na osnovu zahteva “Energetike“. Cene grejanja ostaće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, ali je način obračuna promenjen i ubuduće će se obračunavati po… »

Počela jesenja akcija deratizacije

Ritam grada Kg 10.10.2017
Grad Kragujevac, Gradska uprava za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, u skladu sa zakonom o zaštiti od zaraznih bolesti, organizuje sistematsku deratizaciju na teritoriji grada, a ove godine prvi put akcijom je obuhvaćeno i seosko područje. Akcija će… »

Star Wars Poslednji Džedaji: Karte za veliki filmski spektakl puštene u prodaju

Ritam grada Kg 10.10.2017
Karte za premijeru filma „Star Wars – Poslednji Džedaji“ 3D, koja je zakazana za sredu 13. decembar u 19 časova, od danas mogu da se kupe na blagajnama bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza. Nakon premijernog prikazivanja trejlera filma tokom… »

„Ah, taj zmaj“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg 10.10.2017
Sutra od 18 sati, na repertoaru Pozorišta za decu Kragujevac naći će se predstava „Ah, taj zmaj“. „Ovo je bajka o kralju i kraljici. Ne, ovo je bajka o princezi Klari i kuvaru Jovi. Ne, ovo je bajka o čarobnjaku koji slavi 999 rođendan. Ne, ovo… »

Petar Dundov u Kragujevcu

Ritam grada Kg 10.10.2017
Legenda elektronske muzike, Petar Dundov, stiže u Kragujevac. Nakon izuzetnog petog izdanja VIBE festivala, 28. oktobra nas očekuje afterVIBE – poslednji VIBE dogadjaj u ovoj godini. afterVIBE će se održati u legendarnoj Čaurnici u sklopu vojno… »

“Biznis čoše” u četvrtak u Kragujevcu

Ritam grada Kg 10.10.2017
U Kragujevcu će u četvrtak 12. oktobra od 18.30 časova biti održan skup preduzetnica – “Biznis ćoše”. Skup u kafeu “Hill” organizuje “Educom” iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje… »

Diskriminacije nema ili se ne prijavljuje?

Ritam grada Kg 10.10.2017
“Roma centar” predstavio je rezultate istraživanja o sprovođenju Zakona o zabrani diskriminacije u Šumadijskom upravnog okrugu, kojim su obuhvaćeni podaci Policijske uprave u Kragujevcu, Osnovnog i Višeg suda u Kragujevcu, Osnovnog javnog… »

Futsal Liga šampiona od sutra u „Jezeru“

Ritam grada Kg 10.10.2017
Od 11. do 15. oktobra, Ekonomac će biti domaći glavne runde Lige šampiona, u kojoj će, u hali „Jezero“, ugostiti letonski Nikars iz Rige, ukrajinski Herson i portugalski Sporting iz Lisabona. Na otvaranju turnira, sutra od 18 sati, sastaju se… »

Kupovina Škoda za policiju šamar zaposlenima u fabrici FCA Srbija

Ritam grada Kg 10.10.2017
Kupovina Škodinih, a ne FIAT automobila za MUP Srbije predstavlja šamar zaposlenima u kragujevačkoj fabrici. Vlada je, na zaprepašćenje zaposlenih u FCA Srbija i policijskih sindikata, na tenderu kupila 710 automobila marke “Škoda” za potrebe… »

Predstava „Vojnici“ iz Rusije na JoakimInterFestu

Ritam grada Kg 10.10.2017
JoakimInterFest ulazi u četvrti dan, a večeras od 20 časova, na sceni „Joakim Vujić“ Knjaževsko-srpskog teatra, naći će se predstava Vojnici, Akademskog ruskog dramskog teatra „Joškar Ola“, u režiji Aleksandra Sučkova, po tekstu… »