Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 10.10.2017

"Tražili kokain umesto šećera"

RTV 10.10.2017
LONDON - Slavni kuvar Gordon Remzi tvrdi da je kokain postao tako omiljena droga da su od njega tražili da ga pospe po kolačima, piše Dejli mejl. "Susreo sam se s kokainom prilično rano u karijeri. Poslužili su mi ga, dali su mi ga, rukovali su se sa… »

"Scorpions" pozvali fanove da ne propuste koncert u Areni

RTV 10.10.2017
BEOGRAD - Članovi benda "Scorpions" poslali su video poruku svojim fanovima u Srbiji, pozvavši ih da ne propuste njihov koncert 7. decembra u Kombank areni. Oni su iz aviona poručili obožavaocima da se postaraju da ne propuste njihov koncert u… »

Povelja o rodnoj ravnopravnosti

RTV 10.10.2017
SREMSKI KARLOVCI - Pre tri meseca Novi Sad je potpisao evropsku povelju o rodnoj ravnopravnosti. Danas je to učinila i opština Sremski Karlovci. Žene imaju bitnu ulogu u kreiranju društvenih organizacija u tom mestu i neki standardi iz povelje su već… »

"Tour de Banat" za razvoj cikloturizma

RTV 10.10.2017
NOVA CRNJA - Iz IPA programa prekogranične saradnje započeta je realizacija još jednog projekta u opštini Nova Crnja pod nazivom "Tour de Banat". Cilj projekta je razvoj cikloturizma sa obe strane granice. Partnerski ga realizuju opštine Nova Crnja i… »

Kikinda: Humanitarna akcija za Kalinu i Marka

RTV 10.10.2017
KIKINDA - U subotu, 14. oktobra, od 11 do 13 sati, na Gradskom trgu u Kikindi, održaće se humanitarna akcija pod nazivom ''Deca za decu''. Manifestacija je namenjena prikupljanju sredstava za pomoć Kikinđanima Kalini i Marku. Pored toga, u petak 13… »

Malkovič: Majka mi je kazala da sam Crnogorac, a ne Hrvat

RTV 10.10.2017
BEOGRAD - Slavni holivudski glumac Džon Malkovič kazao je u Zagrebu da je Crnogorac, uprkos medijskim napisima da ima hrvatsko poreklo, prenosi HRT. Glumac poznat po ulogama u mnogim holivudskim ostvarenjima kao što su "Opasne veze" ili "Pokeraši" bio… »