Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 10.10.2017

EKSKLUZIVNO! Soraja za SVET: ISTINA O HAPŠENJU!

Svet 10.10.2017
Nakon objave da je privedena jutros u prepodnevnim časovima po sletanju aviona na beogradski aerodrom, oglasila se Soraja Vučelić. “Sve je u redu, niko me nije priveo. Išla sam na razgovor u svojstvu građanina da dam izjavu”, bila je kratka… »

Goca posle Ivanovih uvreda: Ja sam je*eni svetski prvak pogrešnih izbora!

Svet 10.10.2017
Ivan Marinković je u emisiji “Upoznajte Parove” izneo niz pikanterija iz privatnog života dok je bio u braku s Gocom Tržan, a pored izjave da joj je napravio dete jer niko niko drugi nije hteo to da učini, stigao je da potkači i njenog supruga… »

Biković ponovo snima srpski film! Pogledajte o čemu se radi! (foto)

Svet 10.10.2017
Reditelj Miloš Avramović počeće sutra snimanje trilera “Južni vetar” o Beogradu devedsetih godina i organizovanom podzemlju, a prema scenariju Petra Mihajlovića, najavljeno je danas na konferenciji za novinare. Avramović je rekao u izjavi… »

Maya Berović osvojila Ameriku! (video)

Svet 10.10.2017
Pevačica Maya Berović je početkom meseca odputovala u Ameriku, gde je trebalo da održi nekoliko nastupa. Kako smo saznali, u planu je bila turneja u trajanju od mesec dana i osam nastupa, koliko je bilo planirano, ali je zbog velikog interesovanja… »

PROGOVORILA! Marija o skandalu sa Zvezdama Granda: Mi možemo bez televizija, ali televizije ne mogu bez nas!

Svet 10.10.2017
Velika fama podigla se zbog emitovanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koje je zakazano bilo pre dve nedelje, ali i dalje emisija nije prikazana. Snimanje ne prestaje, a Marija Šerifović je vidno iznervirana prokomentarisala situaciju danas na… »

Marinković nastavlja: Goco, tužiću te! Shvati, ja sam jedini Lenin otac, ne Raša!

Svet 10.10.2017
Ivan Marinković ponovo je napao Gocu Tržan u današnjoj emisiji “Upoznajte Parove”. Voditeljka mu je pročitala neke od Gocinih izjava u medijima, a on je burno reagovao. “Sad ću da tužim Gocu. Poručujem mojoj sestri da pozove advokata da… »

Ova nedelja u Kasini rezervisana je za najblje muške vokale

Svet 10.10.2017
Najpopularniji prestonički klub Kasina by Community i ove nove, 6. priprema muzička gostovanja zvezdi iz čitavog regiona. Dženan Lonćarević već dugi niz godina važi za jednog od najpopularnijih pop pevača čije nastupe publika ne propušta, a… »

SAZNAJEMO! Soraja privedena na aerodromu!

Svet 10.10.2017
Soraja Vučelić privedena je jutros na aerodromu ‘Nikola Tesla’ u Surčinu! Kako javljaju izvori SVETA iz policije, starletu su pripadnici MUPa odveli kad je pokušala da napusti zemlju. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali je nedostupna… »

KARLEUŠA STIGLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA! Pogledajte SADO MAZO izdanje male od skandala!

Svet 10.10.2017
Jelena Karleuša uprkos nagađanjima stigla je danas na snimanje emisije Zvezde Granda. O njenom odnosu sa Sašom Popovićem i opstanku u ovom šou programu svašta se priča, ali ona se ipak pojavila iako još uvek nije sigurno na kojoj će se televiziji… »

Dizajner Saša Milojković slavi tri decenije rada!

Svet 10.10.2017
Posle osamnaestogodišnje karijere na ruskoj modnoj sceni, naš poznati dizajner Saša Milojković vratio se u Srbiju da obeleži tri decenije rada. Ovaj evropski priznat kreator u četvrtak će prezentovati kolekciju pod nazivom “Vetrovi Bosfora”… »