Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 10.10.2017

Srčani udar u najavi: Panika među turistima, stakleni most počeo da se ruši (video)

Večernje novosti 10.10.2017
Uprava kineskog Severnog parka saopštila je danas da su turisti potpuno bezbedni, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako staklene ploče od kojih je sagrađen most u Handanu, pucaju pod težinom turista. Uprava kineskog Severnog parka… »

Šokirao zadrugare: Đekson o njegovom odnosu sa Minom (video)

Večernje novosti 09.10.2017
Dok su neki od zadrugara stajali ispred prodavnice čekajući svoj red da obave nedeljnu kupovinu, reper je objasnio u kakvom je odnosu sa maloletnicom. REPER Nemanja Đerić Đekson u rijaliti je ušao kao dečko Anđele Veštice, ali su oni stavili… »

Kako je Biković završio u MUP-u Srbije

Večernje novosti 10.10.2017
Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac i Jovana Stoiljković samo su deo glumačke ekipe filma „Južni vetar“, najnovijeg ostvarenja domaće kinematografije. Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac i Jovana Stoiljković… »

Skandal u holivudu: Slavne glumice progovorile o zlostavljaču

Večernje novosti 10.10.2017
Pred dojučerašnjim holivudskim moćnikom Harvijem Vajnštajnom otvorio se ambis. "Njujork tajms" je objavio šokantni izveštaj o optužbama slavnih glumica da ih je Harvi seksualno uznemiravao, a neke od njih i silovao. Pred dojučerašnjim holivudskim… »

Poslednja slika Da Vinčija iz privatne kolekcije na aukciji

Večernje novosti 10.10.2017
Poslednja slika Leonarda Da Vinčija, koja se nalazi u jednoj privatnoj kolekciji, biće narednog meseca prodata na aukciji kod Kristija u Njujorku. Poslednja slika Leonarda Da Vinčija, koja se nalazi u jednoj privatnoj kolekciji, biće narednog meseca… »

Stroge kazne: Zadrugari se previše zaigrali i sada će zbog toga morati da plate! (VIDEO)

Večernje novosti 10.10.2017
Veliki Šef razuverio je one koji su mislili da za njih pravila na važe i kaznio ih nedeljnim honorarom. Zadrugarima danas stiglo pismo od Velikog Šefa kojim je dokazao da je bio ozbiljan kada je rekao da će kazne biti strožije, a biće kažnjeni oni… »

Kako da osvežite kupatilo

Večernje novosti 10.10.2017
Renoviranje kupatila jedan je od najvećih izdataka kad je reč o uređenju doma, pa ako još niste spremni za takav zalogaj, probajte da osvežite ovu prostoriju uz pomoć nekoliko trikova. Renoviranje kupatila jedan je od najvećih izdataka kad je reč… »

Til i vez, romantično i elegantno

Večernje novosti 10.10.2017
Ranu jesen obeležiće neobično romantični odevni komadi koje ćete moći da nosite u svim prilikama, u kombinaciji sa sakoom, čak i na posao, poručuju najpoznatiji svetski dizajneri. RANU jesen obeležiće neobično romantični odevni komadi koje… »

Berba bez merdevina

Večernje novosti 10.10.2017
U domaćim rasadnicima neobične sadnice višnje klon 45. Višnja je važna voćna vrsta. Plod se prerađuje u industriji i domaćinstvu. U poslednje vreme postaje i važan artikal u izvozu u svežem stanju. Izvoze se ubrane višnje sa drškama. Ovakva… »

Horoskop za utorak, 10. oktobar

Večernje novosti 10.10.2017
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene... OVAN Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vam često… »