Regioni arhiva vesti 10.10.2017

Krvavi obračun: Napadač sa fantomkom upucao muškarca u stomak i opljačkao ga

iKragujevac 10.10.2017
Nepoznati muškarac ranio je hicem iz pištolja meštanina bujanovačkog sela Krševica V.Lj. (60). Incident u kojem je muškarac zadobio metak u stomak dogodio se oko 2 sata iza ponoći između ponedeljka i utorka. Više javno tužilaštvo u Vranju… »

Voz smrskao automobil u Grdeličkoj klisuri

OK radio 10.10.2017
Dva muškaraca od kojih jedan teže, povređeni su u automobilu kada ih je udario voz na pružnom prelazu u blizini Sarajevskog mosta, na ulazu u Grdeličku klisuru, potvrdili su putnici u tom vozu i u lekari u Opštoj bolnici Leskovac. "Jedan od… »

Erdogan u dvodnevnoj poseti Srbiji

OK radio 10.10.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan doputovao je sinoć u dvodnevnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati s najvišim državnim zvaničnicima, učestvovati na srpsko-turskom poslovnom forumu i posetiti Novi Pazar. Erdogana su na aerodromu "Nikola… »

Djurino naselje dva dana bez vode

Jug press 10.10.2017
LESKOVAC JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u sredu 11.10.2017 i četvrtak 12.10.2017 . godine biti prekinuto vodosnabdevanje u periodu od 08h-20h časova u Đurinom naselju. U… »

GV: Grejanje ubuduće po kvadratnom metru, cena ista

Ritam grada Kg 10.10.2017
Gradsko veće Kragujevca dalo je saglasnost na Odluku o cenama toplotne energije na osnovu zahteva “Energetike“. Cene grejanja ostaće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, ali je način obračuna promenjen i ubuduće će se obračunavati po… »

Erdogan i Vučić: Novi Pazar most u odnosima između dvije zemlje

Sandžak press 10.10.2017
Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan koji boravi u posjeti Srbiji, pred sutrašnji odlazak u Novi Pazar, u kom je većinsko bošnjačko stanovništvo, kaže da je taj grad most između dviju država Srbije i Turske. “Taj grad ima važnu ulogu u… »

Vranjanci na Festivalu pantomime u Skoplju

Jug press 10.10.2017
VRANJE Predstava pantomime „Prva suza“ urađena po motivima istoimene priče Bore Stankovića gostuje, u utorak, na Festivalu pantomime i fizickog teatra „Panphys“ u Skoplju. Komad koji je prvi put izveden u septembru u Vranju, u okviru šestog… »

Počela deratizacija protiv glodara po celom gradu, prvi put i po selima

InfoKG 10.10.2017
Sistemska deratizacija protiv glodara, pacova i miševa, na teritoriji grada, a ove godine prvi put i na seoskom području, počela je juče i trajaće narednih mesec dana. Akcija će obuhvatiti sve stambene zgrade i pomoćne prostorije, individualna… »

General Lazarević: Protiv srpskog naroda NATO vodio nuklearni i hemijski rat

Pravda 10.10.2017
Protiv srpskog naroda i države NATO je 1999. godine vodio nuklearni i hemijski rat niskog intenziteta. Za tih 78 dana NATO je na našu zemlju sa mora, iz vazduha i kosmosa bacio više bombi nego Adolf Hitler 1941-1945. godine. Ekvivalent korišćenih… »

Odlična saradnja Grada sa Kancelarijom za javna ulaganja “donosi” stotine miliona dinara investicija

Pirotske vesti 10.10.2017
Zahvaljujući odličnoj saradnji Grada Pirota sa Kancelarijom za javna ulaganja Republike Srbije do sada su uspešno realizovana dva projekta uređenja i rekonstrukcije škola u Pirotu, reč je o ređenju OŠ “8. septembar” i školi “Mladost”, a… »