Regioni arhiva vesti 10.10.2017

Vjt: Razbojnik sa fantomkom pucao u stomak

OK radio 10.10.2017
Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je više detalja o pucnjavi koja se u selu Krševica dogodila u noći između ponedeljka i utorka. Prema navodima tužilaštva, do incidenta je došlo oko 02.00 časa noću kada je za sada nepoznato lice sa… »

Preminuo muškarac posle sudara sa vozom

OK radio 10.10.2017
Jedan muškarac je preminuo od posledice sudara automobila i voza na pružnom prelazu nedaleko od Grdelice, a drugi je sa tri polomljena rebra smešten na intenzivnu negu Odeljenja hirirguje Opšte bolnice u Leskovcu, potvrđeno je danas Jugmedii u toj… »

Erdogan doputovao u posetu Srbiji

N1 Info 10.10.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u dvodnevnoj je poseti Srbiji tokom koje će razgovarati s najvišim državnim zvaničnicima, učestvovati na srpsko-turskom poslovnom forumu i posetiti Novi Pazar. Erdogana su na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu… »

Djurino naselje dva dana bez vode

Jug press 10.10.2017
LESKOVAC JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u sredu 11.10.2017 i četvrtak 12.10.2017 . godine biti prekinuto vodosnabdevanje u periodu od 08h-20h časova u Đurinom naselju. U… »

GV: Grejanje ubuduće po kvadratnom metru, cena ista

Ritam grada Kg 10.10.2017
Gradsko veće Kragujevca dalo je saglasnost na Odluku o cenama toplotne energije na osnovu zahteva “Energetike“. Cene grejanja ostaće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, ali je način obračuna promenjen i ubuduće će se obračunavati po… »

Erdogan:Idem u Novi Pazar, taj grad je most izmedju Turske i Srbije

Sandžak haber 10.10.2017
Predsednik Turske Redzep Taip Erdoan kazao je danas na obraćanju novinarima da je Novi Pazar most koji povezuje dve zemlje. -Sutra ćemo predsednik Vučić i ja posetiti Novi Pazar, odakle želimo da pošaljemo poruku mira i suživota, kazao je Erdoan… »

Vranjanci na Festivalu pantomime u Skoplju

Jug press 10.10.2017
VRANJE Predstava pantomime „Prva suza“ urađena po motivima istoimene priče Bore Stankovića gostuje, u utorak, na Festivalu pantomime i fizickog teatra „Panphys“ u Skoplju. Komad koji je prvi put izveden u septembru u Vranju, u okviru šestog… »

Počela jesenja akcija deratizacije

Ritam grada Kg 10.10.2017
Grad Kragujevac, Gradska uprava za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, u skladu sa zakonom o zaštiti od zaraznih bolesti, organizuje sistematsku deratizaciju na teritoriji grada, a ove godine prvi put akcijom je obuhvaćeno i seosko područje. Akcija će… »

Nato na Srbiju sručio osam "Hirošima"

Glas Zapadne Srbije 10.10.2017
Protiv srpskog naroda i države NATO je 1999. godine vodio nuklearni i hemijski rat niskog intenziteta. Za tih 78 dana NATO je na našu zemlju sa mora, iz vazduha i kosmosa bacio više bombi nego Adolf Hitler 1941-1945. Ekvivalent korišćenih eksploziva… »

Odlična saradnja Grada sa Kancelarijom za javna ulaganja “donosi” stotine miliona dinara investicija

Pirotske vesti 10.10.2017
Zahvaljujući odličnoj saradnji Grada Pirota sa Kancelarijom za javna ulaganja Republike Srbije do sada su uspešno realizovana dva projekta uređenja i rekonstrukcije škola u Pirotu, reč je o ređenju OŠ “8. septembar” i školi “Mladost”, a… »