Beograd arhiva vesti 11.10.2017

Privatni vrtići u Beogradu radiće od 7 časova

Politika 11.10.2017
Privatni vrtići, koji su na spisku za subvencije Grada Beograda počeće radno vreme od 7 časova ujutru, saopštila je gradska služba za informisanje, ali nije precizirano od kada će vrtići početi sa tim radnim vremenom. Grad Beograd subvencioniše… »

Mali: Posle više od decenije, broj nezaposlenih pao ispod 90.000

Telegraf 11.10.2017
- Pokrenućemo i novo zapošljavanje u gradskim komunalnim preduzećima gde nedostaje kadar – u „Elektranama” varioci, u GSP-u vozači - najavio je Mali. Broj nezaposlenih u Beogradu je na kraju septembra iznosio 89.392 i to su sjajni rezultati, jer… »

Suve česme: Sutra bez vode građani Zvezdare i Palilule

Blic 11.10.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, sutra od 8.00 do 20.00, bez vode će ostati potrošači na opštinama Zvezdara i Palilula. Bez vode će biti ulice Ruzveltova (između ulica Dimitrija Tucovića i Kraljice Marije), Kraljice Marije, Držićeva… »

Vaspitanje: Direktor šamarom sprečio tuču učenika?

Mondo 11.10.2017
Nakon tuče dvojice đaka u OŠ "Nikola Tesla" u beogradskoj Rakovici, dogodio se incident s - direktorom. Foto: Youtube/screenshot Ilustracija Stanislav Stevuljević, koji je na čelu te ustanove, fizički je nasrnuo na učenika koji je batinama do krvi… »

"Nema smisla da me zovu svakakve žene": Penzioneru iz Beograda posle ovakvog oglasa telefon ne prestaje da zvoni

Blic 10.10.2017
"Bez obaveza, vitalan, zdrav, 71 godina, želeo bi da upozna gospođu srodnu dušu, radi ozbiljne veze", ovaj lični oglas osvanuo je na jednoj od banjičkih bandera, a iako su otcepljena tek dva isečka s brojem, Dragan Stojanović kaže da mu se telefon… »

Zemunci će sada uživati u novoj pešačkoj zoni

Mondo 11.10.2017
Predstavnici gradske vlasti danas su obišli renoviranu pešačku zonu u Zemunu i najavili uređenje glavnog parka, Doma vazduhoplovstva, dela keja, kao i kanalizicione mreže u perifernim delovima ove opštine. Foto: Mondo/ Goran Sivački Gradski… »

Neobična poseta emine Erdogan: Niko ne zna zašto je prva dama Turske u Beogradu izabrala baš ovo mesto

Blic 11.10.2017
Čuvena bombondžinica “Bosiljčić”, jedina takve vrste u prestonici, imala je juče nesvakidašnju gošću pošto ju je oko 14.30 posetila ni manje - ni više nego prva dama Turske Emina Erdogan sa saradnicima i obezbeđenjem! - Nešto posle 14 sati… »

Spremite zalihe: Danas bez vode potrošači na Savskom vencu

Blic 11.10.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Savskom vencu, danas će bez vode ostati potrošači pojedinih ulica te beogradske opštine, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Kako se precizira, u periodu od 8.30 do 14.00, bez vode će… »

JKP „Beograd put“ – stabilno preduzeće

Studio B 11.10.2017
JKP „Beograd put“ je stabilno preduzeće i simbol oporavka i reformi koje smo prošli u prethodne tri godine u našem gradu, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je obišao asfaltnu bazu tog preduzeća gde je razgovarao sa… »

Burna noć iza beograđana: 5 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile astmatičare

Kurir 11.10.2017
U noći između utorka i srede u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je povređeno pet osoba, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. "Jutros oko 6.40 desila se nezgoda kod Dobanovačke petlje i za sada se zna samo… »