Hronika arhiva vesti 11.10.2017

Pištaljka: Zapaljen automobil uzbunjivaču i svedoku na suđenju za korupciju u Novom Sadu

Beta 11.10.2017
Uzbunjivaču Zoranu Pandurovu, koji je pomogao u otkrivanju korupcije u inspekcijskoj službi u Novom Sadu, zapaljen je automobil, piše danas portal "Pištaljka". Kako se navodi, automobil je zapaljen prošle noći oko 3.00 ispred… »

Pritvor za javnog izvršitelja

Mondo 11.10.2017
Viši javni tužilac u Zrenjaninu je saslušao troje osumnjičenih tokom istrage prodaje poslovnog prostora privrednom društvu Home interpoint, iz Novog Sada. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Saslušani su javni izvršitelj iz Novog Sada sa… »

Rebić: Biće uništeno još četiri tone narkotika

Dnevnik 11.10.2017
BEOGRAD: U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu, a direktor policije Vladimir Rebić kaže da će u narednom periodu biti… »

Hapšenje u Novom Sadu: Seksualno uznemiravao devojčicu?

Večernje novosti 11.10.2017
Sumnja se da se M. K. (82) iz Novog Sada verbalno i fizički neprimereno ponašao prema trinaestogodišnjakinji. NOVOSADSKA policija uhapsila je M. K. (82) i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo polno… »

Foto: U tent-u spaljena tona droge

Večernje novosti 11.10.2017
U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoativnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu. U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu danas je uništeno 1.160… »

Osumnjičeni da su oštetili državni budžet za 280 miliona

Večernje novosti 11.10.2017
Policija uhapsila je Č. B. (58) iz Požarevca i D. D. (33) iz Smedereva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo poreska utaja, čime su oštetili budžet države za više od 280 miliona dinara. POŽAREVAC - Požarevačka policija, u saradnji sa… »

Uhapšena četvorica zbog sedam krađa

Večernje novosti 11.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su sedam teških krađa na području grada. VALjEVO – Pripadnici Policijske uprave u Valjevu rasvetlili su sedam teških krađa na području grada. Uhapsili su M. L. (39), M. S. (34) i V… »

Tramp i Putin se ponovo sastaju: Američki predsednik ima cilj u kojem samo Rusi mogu da mu pomognu

Press 11.10.2017
Do susreta bi moglo da dođe tokom desetodnevne turneje po Aziji, kada će Tramp posetiti Japan, Južnu Koreju, Kinu, Vijetnam i Filipine. Foto: TAnjug/AP Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će se verovatno sastati sa ruskim predsednikom… »

Pevačica izazvala udes: Goca Lazarević oborila biciklistu

Večernje novosti 11.10.2017
Pevačica izazvala incident u saobraćaju na Bežaniji, vozeći svoj džip Goca je izgubila kontrolu nad vozilom. PEVAČICA Gordana Goca Lazarević danas je, vozeći svoj džip u Ulici partizanske avijacije na Bežanijskoj kosi u Beogradu, izgubila… »

Nesreća kod Prokuplja: Teško povređen jedanaestogodišnji dečak

Večernje novosti 11.10.2017
U saobraćajnoj nesreći na putu od Prokuplja ka naselju Rastovnica teško je povređen jedanaestogodišnji dečak. PROKUPLjE - U saobraćajnoj nesreći na putu od Prokuplja ka naselju Rastovnica teško je povređen jedanaestogodišnji dečak. Naime, kako… »