Izvor: Beta video arhiva vesti 11.10.2017

Vučić: Znam da neću biti pozdravljen kao Erdogan, ali ću raditi u interesu svih

Beta video 11.10.2017
NOVI PAZAR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali istakao da radi i da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana… »

Erdogan želi da u Srbiji vlada jedinstvo i da bude zemlja prosperiteta

Beta video 11.10.2017
NOVI PAZAR - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas u Novom Pazaru da želi da u Srbiji vlada jedinstvo, sloga i da bude zemlja prosperiteta te da je Turska spremna na saradnju sa Srbijom na svakom polju i u svim sferama. CH1… »

Rebić: Biće spaljeno još četiri tone narkotika

Beta video 11.10.2017
BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika, precizirao je da među uništenom drogom preovlađuju marihuana i heroin. Rebić je najavio da će u narednom periodu biti spaljene još četiri tone narkotika… »

Vuković: Tesla je hteo je da uradi nešto što bi stvorilo raj na zemlji

Beta video 11.10.2017
BEOGRAD - ``Tesla je hteo je da uradi nešto što bi stvorilo raj na zemlji``, rekao je profesor Učiteljskog fakulteta u Beogradu Miodrag Vuković, dodavši da su mnogi Teslini izumi kod njegovih savremenika izazivali otpor i nerazumevanje. On je ocenio… »

Deset puta više gojazne dece na svetu nego pre 40 godina

Beta video 11.10.2017
PARIZ - Broj gojazne dece i adolescenata se udesetostručio od 1975. godine, mada u svetu i dalje ima više neuhranjene dece, pokazuje studija objavljena danas, koja poziva na borbu protiv te dve pojave izazvane lošom ishranom. Ukoliko se nastave… »

Šutanovac: U mom timu će biti oni koji su dokazani u svom poslu i iskusni

Beta video 11.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac nije želeo da otkriva ni imena ljudi koji će biti u timu već je samo naveo da će biti sigruno oni koji su dokazani u svom poslu i iskusni, ali i oni sa novim idejama. CH3… »

Vučić: Naš posao je da da pravimo puteve

Beta video 11.10.2017
NOVI PAZAR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučićje rekao da će se narednih meseci krenuti u izradu projekta za put Požega-Boljare koji će sa Beogradom Sarajevom i Podgoricom povezati taj deo Srbije. ``Naš posao je da radimo koliko možemo i razvijamo… »

Sarić: Više od 40 Teslinih patenta doveli do industrijske revolucije

Beta video 11.10.2017
BEOGRAD - Viši kustos PTT muzeja Željko Sarić je istakao da je tema večerašnje tribine odabrana i iz simboličnih razloga jer je Tesla 12. oktobra pre 130 godina prijavio u SAD svoje patente vezane za prenos električne energije. On je naveo da je… »

Guljevič: Do kraja godine u Centru će biti otvorene nove učionice za obuku

Beta video 11.10.2017
NIŠ - Novi direktor Rusko-srpskog humanitarnog centra Viktor Guljevič je rekao da se slaže sa ``srpskom stranom`` da Centar treba da se razvija i da jača i najavio dopremanje nove opreme za spasavanje, kao i nove opreme za obuku. ``Do kraja godine u… »

Guljevič: U Centru će biti nastavljena obuka spasilaca i volontera iz Srbije

Beta video 11.10.2017
NIŠ - U Centru će, kako je rekao novi direktor Rusko-srpskog humanitarnog centra Viktor Guljevič, biti nastavljena obuka spasilaca i volontera iz Srbije ali i drugih zemalja na Balkanu, a takodje će spasioci Centra učestvovati u treninzima koji se… »