Izvor: BK TV arhiva vesti 11.10.2017

Erdogan u Novom Pazaru: Ovo je moj zavičaj, moj najmiliji grad, Srbija će nas sve spojiti!

BK TV 11.10.2017
Turski predsednik Redzep Tajip Erdogan poručio je danas u obraćanju građanima u Novom Pazaru da Turska želi Srbiji da bude zemlja u kojoj vladaju jedinstvo i sloga i da bude zemlja prosperiteta, zbog čega je spreman na saradnju u svim oblastima… »

Građani u panici! Neman od dva metra "šeta" gradom!

BK TV 11.10.2017
Ovo nisu nikad doživeli! Dve višemetarske zmije pronađene u centru Srajevu, kod Osnovne škole "Musa Ćazim Ćatić" i naselja Stup, izazvalo je nelagodu i strah građana, a epidemiolog Šefik Pašagić strahuje da bi takvih slučajeva moglo biti još… »

Težak udes u Tuzli, povređena jedna žena

BK TV 11.10.2017
Užas! Žena (55) S.I. iz Zvornika teško je povređena kada ju je u Tuzli udario automobil, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona. Automobilom "BMW" upravljao je tridesetdvogodišnji E.M. iz Tuzle. Povređena žena… »

Emina Erdogan je imala samo jednu želju - da poseti ovo mesto u Beogradu!

BK TV 11.10.2017
Zanimljivo! Čuvena bombondžinica "Bosiljčić", jedina takve vrste u prestonici, imala je juče nesvakidašnju gošću pošto ju je oko 14 i 30 časova posetila ni manje - ni više nego prva dama Turske Emina Erdogan sa saradnicima i obezbeđenjem… »

Preminuo Čedomir Knežević, najpoznatiji štrajkač na Balkanu!

BK TV 11.10.2017
Najpoznatiji štrajkač u BiH Čedomir Knežević (49), koji je pokrenuo mase radnika sa Železnica RS na bunt i borbu za svoja prava iznenada je preminuo. Čedomir se dva dana nije pojavljivao na poslu, a prema nezvaničnim informacijama u porodičnoj… »

"Srbija ide ka EU i da imamo punu i jaku podršku"

BK TV 11.10.2017
Federika Mogerini, visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU, očekuje da tokom 2018. godine dođe do značajnog napretka u dijalogu Beograda i Prištine. Ona prezicira da dve strane u ovom trenutku rade na identifikovanju sadržaja, ritma… »

Smenjen poznati funkcioner! (foto)

BK TV 11.10.2017
Samo četiri meseca od imenovanja na mesto direktora Gerontološkog centra Niš, Dragana Miletića je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja smenilo sa te funkcije. Novi v. d. direktora je bivši opštinski većnik u Paliluli… »

Stravičan sudar u Beogradu! Trudnica hitno prevezena na vma!

BK TV 11.10.2017
Kod Plavog mosta u pravcu Novog Beograda, jutros oko 8 i 20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda. Strava i užas u Leskovcu! Napadnuta medicinska sestra! "U sudaru povređene su tri osobe, dva muškarca i trudnica. Svo troje su zadobili lakše… »

Veliki uspeh za srpsku nauku: Profesorka novosadskog fakulteta u vrhu evropske institucije!

BK TV 11.10.2017
Priznanje! Redovna profesorka Departmana za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, dr Nataša Krejić, imenovana je za potpredsednicu Evropskog matematičkog konzorcijuma (ECMI). Ona će nove dužnosti preuzeti od 1… »

Zapad odgovorio Tačiju: "Za neuspehe institucija u Prištini si ti odgovoran"

BK TV 11.10.2017
Dan nakon što je kosovski predsednik žestoko kritikovao međunarodnu zajednicu zbog neispunjenih obećanja prema Kosovu, EU, SAD i Velika Britanija su ukazale na neuspehe institucija u Prištini za koje je, kako kažu, odgovoran Hašim Tači, piše… »