Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 11.10.2017

I privatni vrtići od: 7.00 Ustanove koje dotira Grad Beograd moraće da se prilagode roditeljima

Blic 11.10.2017
Privatni vrtići, koji su na spisku za subvencije Grada Beograda, počinjaće ubuduće sa radom od sedam časova ujutru, baš kao što je to slučaj i sa državnim predškolskim ustanovama. Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak… »

Mali: Nikad manje nezaposlenih u poslednjih desetak godina

Blic 11.10.2017
Broj nezaposlenih u Beogradu je na kraju septembra iznosio 89.392 i to je najmanji broj nezaposlenih u glavnom gradu posle više od decenije, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali. – Beograd je još jednom potvrdio da je pokretač razvoja cele… »

Suve česme: Sutra bez vode građani Zvezdare i Palilule

Blic 11.10.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, sutra od 8.00 do 20.00, bez vode će ostati potrošači na opštinama Zvezdara i Palilula. Bez vode će biti ulice Ruzveltova (između ulica Dimitrija Tucovića i Kraljice Marije), Kraljice Marije, Držićeva… »

Đak mučki napao nastavnicu: u Trgovačkoj školi, kolege protestuju na ulici, nema nastave

Blic 11.10.2017
U Trgovačkoj školi, smeštenoj u samom centru grada, u Hilandarskoj ulici, danas je obustavljena nastava zbog protesta nastavnika jer je njihova koleginica krajem septembra fizički napadnuta od strane učenika. Više od 50 ljudi, uglavnom nastavnika… »

Štrafta posle godinu dana: Završena pešačka zona u Zemunu u koju je uloženo milion evra

Blic 11.10.2017
Rekonstrukcija pešačke zone u Zemunu, koja je počela pre oko godinu dana i trebalo da bude završena u maju ove godine, konačno je privedena kraju i žitelji ovog dela prestonice konačno imaju na raspolaganju jednu veliku pešačku zonu koja obuhvata… »

Neobična poseta emine Erdogan: Niko ne zna zašto je prva dama Turske u Beogradu izabrala baš ovo mesto

Blic 11.10.2017
Čuvena bombondžinica “Bosiljčić”, jedina takve vrste u prestonici, imala je juče nesvakidašnju gošću pošto ju je oko 14.30 posetila ni manje - ni više nego prva dama Turske Emina Erdogan sa saradnicima i obezbeđenjem! - Nešto posle 14 sati… »

"Nema smisla da me zovu svakakve žene": Penzioneru iz Beograda posle ovakvog oglasa telefon ne prestaje da zvoni

Blic 10.10.2017
"Bez obaveza, vitalan, zdrav, 71 godina, želeo bi da upozna gospođu srodnu dušu, radi ozbiljne veze", ovaj lični oglas osvanuo je na jednoj od banjičkih bandera, a iako su otcepljena tek dva isečka s brojem, Dragan Stojanović kaže da mu se telefon… »

Spremite zalihe: Danas bez vode potrošači na Savskom vencu

Blic 11.10.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Savskom vencu, danas će bez vode ostati potrošači pojedinih ulica te beogradske opštine, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Kako se precizira, u periodu od 8.30 do 14.00, bez vode će… »

"Beograd put" dugovao 1,4 milijarde, sada 100 miliona dinara

Blic 11.10.2017
Gradonačelnik Siniša Mali obišao je danas asfaltnu bazu JKP „Beograd-put” u Rakovici, gde je razgovarao sa rukovodstvom i radnicima ovog gradskog preduzeća. Mali je podsetio da je „Beograd-put” 2014. bio u veoma lošem stanju i da je tada sa… »

Noćas u Beogradu četiri saobraćajne nesreće

Blic 11.10.2017
U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo težih povreda, rekla je jutros za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.16 na uglu Resavske i Kralja Milana, lakše je… »