Izvor: Blic/Hronika arhiva vesti 11.10.2017

Istraga protiv javnog izvršitelja iz Novog Sada zbog zloupotrebe službenog položaja

Blic 11.10.2017
Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage i saslušao osumnjičenog B.P. iz Novog Sada, zaposlenog kao javni izvršitelj sa sedištem kancelarije u Zrenjaninu, osumnjičenog B.S. iz Zrenjanina, lice koje je radilo u… »

Da li ga prepoznajete? Starac iz Novog Sada polno uznemiravao devojčicu (13), sumnja se da je bilo još žrtava

Blic 11.10.2017
Novosadska policija uhapsila je M.K. (82) zbog sumnje da se na ulici i u gradskom autobusu verbalno i fizički neprimereno ponašao prema devojčici (13). On je zadržan do 48 sati zbog sumnje da je učinio krivično delo polno uznemiravanje. Policijska… »

Kad droga gori: Uništeno više od tone narkotika (video)

Blic 11.10.2017
U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoativnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu. Direktor policije Vladimir Rebić, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika… »

Lažnim računima oštetili budžet Srbije za 280 miliona dinara

Blic 11.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu u saradnji sa Poreskom policijom, uhapsili su dve osobe, osumnjičene da su utajom poreza oštetile budžet Republike Srbije za više od 280 miliona dinara. Zbog postojanja osnova sumnje da su… »

Drama u elitnom naselju: Pevačica Goca Lazarević džipom udarila biciklistu

Blic 11.10.2017
Pevačica Goca Lazarević izazvala je danas saobraćajnu nezgodu kada je svojim vozilom oborila biciklistu u Ulici Partizanske avijacije na Bežanijskoj kosi. Nesreća se dogodila oko podneva, a očevici kažu da je pevačica svojim belim džipom oborila… »

"Pali" provalnici: Valjevci osumnjičeni za sedam teških krađa

Blic 11.10.2017
Policija je uhapsila Valjevce M.L. (39), M.S. (34) i V.A. (36), kao i Čačanina M.N. (28), koje sumnjiči za sedam teških krađa na području Valjeva. Grupa se tereti da su provalili u optičarsku radnju iz koje su otuđili robu, kao i u prodavnicu… »

Oružje, iznude, droga, ubistvo: Mladić koji je ubio Pribakovića na afterpartiju ima 25 godina i niz krivičnih prijava

Blic 11.10.2017
Mladić Stefan S. (25) glavni je osumnjičeni za ubistvo Milana Pribakovića Prikija (29), koje se dogodilo prekjuče oko šest sati ujutru na afterpartiju u novosadskoj diskoteci "The End". Kako saznajemo Stefan S. je identifikovan na osnovu izjava… »

Nož u srce: Smanjene kazne za brutalno ubistvo mladića na gradskom trgu u Čačku

Blic 11.10.2017
Veće Apelacionog suda u Kragujevcu smanjilo je zatvorske kazne za po dve godine okrivljenima za ubistvo Čačanina Aleksandra Jaćimovića (21), koje se dogodilo pre godinu i po dana na čačanskom trgu, u tuči navijača fudbalskih klubova Borac i… »

"Išli smo u sofiju zbog posla": Na carini rekli da nemaju ništa da prijave, a u aparatu za gašenje požara sakrili skoro 2…

Blic 11.10.2017
Carinici su na graničnom prelazu ''Gradina'', na srpsko-bugarskoj granici, na osnovu informacije dobijene od BIA, u saradnji sa policijom zaplenili više od 1,7 kilograma tableta ekstazija, saopštila je Uprava carine. U saopštenuju se navodi da je… »

Jedan od ključnih svedoka: Udala se za Zoranovog brata, on ju je poslao da identifikuje telo pevačice i sumnja se da zna…

Blic 11.10.2017
Milica Marjanović, dugogodišnja devojka Miloša Marjanovića, koja se za njega i udala u vreme dok je Zoran bio u zatvoru, svedočiće u slučaju ubistva svoje jetrve Jelene Krsmanović. Ona je, kako saznajemo, na spisku devet svedoka koji će… »