Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 11.10.2017

Dva udesa u Nišu: Povređeno šestogodišnje dete i tri putnika u autobusu

Blic 11.10.2017
Tri putnika u autobusu i jedno šestogodišnje dete povređeni su u dve odvojene saobraćajne nezgode koje su se desila u Nišu u protekla 24 časa. Prema podacima Hitne pomoći iz Niša dete je povređeno u sudaru dva automobila kod Kvantaške pijace, na… »

Uzbuna na Koridoru 10: Zmija se obmotala oko stuba i prekinula izgradnju mosta

Blic 11.10.2017
Stepski smuk od bezmalo dva metra privremeno je juče oko podne obustavio završne radove na mostu "Vrla" na Koridoru 10 kod Vladičinog Hana. Zmiju dugačku oko dva metra, koja se obmotala oko stuba najvećeg mosta na Koridoru 10 primetili su radnici… »

Voda u Prokuplju preliva po ulicama (foto)

Blic 11.10.2017
Bar na tri lokacije u Prokuplju voda iz gradskog vodovoda curi i izbija iz asfalta, zbog čega je zbog klizavog kolovoza otežan saobraćaj, ali i kretanje pešaka na tim pravcima. Tako u Novoselskoj ulici zbog kvara koji je izbio na delu kolovoza, voda… »

BK: grupa tokom 2018. počinje sa gradnjom i u Srbiji

Blic 11.10.2017
Predsednik BK grupe Bogoljub Karić najavio je za sledeću godinu početak gradnje stanova u Srbiji po ceni od 490 evra po kvadratu. Kako je saopšteno iz Jedinstvene Srbije, Karić je u Minsku ugostio predsednika te stranke i jagodinskog parlamenta… »

Da pukne i najtvrđe srce: Majka pokušavala satima da oživi štene, koje je pregazio auto u Kraljevu (video)

Blic 11.10.2017
Prizor na kojem majka pokušava da oživi svoje štene koje je usmrtio automobil, i to na pljusku, nijednog prolaznika u Kraljevu nije ostavio ravnodušnim. Majka je satima gurala šapama i lizala nastradalo štene, dok se nisu pojavili zaštitari… »

Dečja radna akcija za Dan oslobođenja grada

Blic 11.10.2017
Povodom Dana oslobođenja grada, 14.oktobra, u Kruševcu će biti organizovana dečja radna akcija „Gradimo budućnost“. - Dečju radnu akciju organizujemo u znak sećanja na 40 godina od prve omladinske radne akcije u našem gradu. Učestvovaće oko… »

Borci štrajkuju glađu, četvorici ukazana pomoć

Blic 11.10.2017
Pripadnicima Udruženja boraca rata od 1990. godine koji su u ponedeljak počeli štrajk glađu, ukazana je hitna medicinska pomoć. Deset ratnih rezervista protestuje u Spomen sobi valjevskog Udruženja zbog neispunjenja ranije dogovorenih zahteva sa… »

Lončar: Nema problema sa kardiolozima u Čačaku, uloženo 70 miliona dinara

Blic 11.10.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar negirao je tvrdnje da kardiolozi odlaze iz čačanske bolnice, navodeći da su odobrene tri subspecijalizacije za interniste, kao i da je u protekle tri godine u tu ustanovu uloženo 70 miliona dinara. - Bolnica u… »

Slobodan Branković počasni građanin Ćuprije

Blic 10.10.2017
Titula počasni građanin Ćuprije, najveće priznanje, biće uručena Slobodanu Brankoviću predsedniku Atletskog saveza Srbije, odlučili su danas odbornici SO Ćuprija. Plaketa opštine biće dodeljena profesoru Milanu Maju Dželatoviću… »

Poslednja prestonica srpskih despota je u Vojvodini, a od nje je ostao samo korov

Blic 10.10.2017
Srednjovekovna tvrđava Kupinik zarasla je u korov, od nje su ostali samo bedemi i o njoj vekovima niko ne brine, iako su tu stolovali Brankovići. Sada bi to moglo da se promeni zahvaljujući stručnjacima koji žele da spasu Kupinik od propasti. Mada je… »