Izvor: Dnevnik/Zabava arhiva vesti 11.10.2017

Vučić i Erdogan u Novom Pazaru

Dnevnik 11.10.2017
NOVI PAZAR: Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13 sati u Novi Pazar i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova… »

Milijarder Blumberg donira 64 miliona dolara za ekologiju

Dnevnik 11.10.2017
VAŠINGTON: Fondacija bivšeg gradonačelnika Njujorka Majkla Blumberga donira 64 miliona dolara programu čiji je cilj ukidanje elektrana na ugalj i smanjenje emisije štetnih gasova. Milijarder Blumberg je odluku o donaciji saopštio danas u… »

Čiji ajvar je najbolji, svi se otimaju o balkanski kavijar

Dnevnik 11.10.2017
Ajvar, "balkanski kavijar", svojevrsni namaz od crvenih i ljutih paprika, na tom poluostrvu ima kultni status. Bez obzira maže li na hleb, ili se poslužuje uz sir, ajvar je sastavni deo svake zimnice. "Mi žene razmenjujemo recepte, ali svaka misli da… »

Tužna sudbina zvezde serije Malkom u sredini

Dnevnik 11.10.2017
Frenki Muniz, poznat po ulozi Malkoma u hit seriji „Malkom u sredini“, u emisiji „Ples sa zvezdama“ ispričao je da već desetak godina ima problem sa s dugoročnim pamćenjem. U razgovoru za magazin Pipl (People), Muniz je otkrio da nije uvek… »

Ema Ston ambasador Luj Vitona

Dnevnik 11.10.2017
Glumica Ema Ston postala je novi ambasador modne kiće Luj Viton. Time će najplaćenija glumica na svetu u naredne dve godine povećati svoj ionako pun budžet za dodatnih deset miliona dolara. Informacije o ovoj sradanji, na Instagramu je objavo… »