Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 11.10.2017

O2, Hepi, Pink i Prva obavezne na „kablu“

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) utvrdila je listu televizijskih programa za koje je predviđen obavezan prenos kao mera zaštite medijskog pluralizma. REM je na jučerašnjoj sednici utvrdio listu televizijskih programa sa pokrivanjem na… »

Dveri: Vlast u Prijepolju srlja još dublje u kriminal

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Prijepolje – Informativna služba Opštinskog odbora Dveri u Prijepolju izdala je saopštenje u kome navode da je započeta rekonstrukcija zgrade Opštinske uprave bez Nadzornog ograna. Prema njihovim rečima posle niza afera i skandala manifestovanih… »

Predsednici opština Prijepolje, Priboj i Nova Varoš na sastanku sa Erdoganom i Vučićem u Novom Pazaru

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Novi Pazar - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigli su danas u Novi Pazar gde ih je dočekao veliki broj građana. Novi Pazar je ukrašen bilbordima s Erdoganovim likom, zastavama Srbije, Turske i… »

Kamen temeljac za početak gradnje najluksuznijeg hotela na Zlataru

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Nova Varoš – Planina Zlatar uskoro će biti bogatija za još jedan hotel. Na lokaciji Babića brdo u neposrednoj blizini hotela “Zlatarski biseri”, sutra u 13 sati biće postavljen kamen temeljac za izgradnju novog luksuznog hotela. “Hotel koji… »

Obezbeđena sredstva za rekonstrukciju „Brda mira“

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević potpisao je danas u Ministarstvu privrede ugovor o sufinansiranju rekonstrukcije spomen parka „Brdo mira“. Vrednost investicije iznosi 46.353.192,02 dinara. Radovi počinju u… »

Dupliran broj donora organa u Srbiji

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Srbija je ove godine zabeležila najveći pomak u transplantaciji organa, trenutno ima 4,2 donora na milion stanovnika, a prošle godine imala je dva donora na milion stanovnika. Zahvaljujući davaocima organa i njihovim porodicama kojih je u prvih osam… »

Ovčarsko-kablarska klisura dobija nove sadržaje

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Čačak - Usečena između planinskih masiva Ovčara i Kablara, Ovčarsko–kablarska klisura važi za najživopisniju klisura Srbije. Klisura je proglašena kao zaštićeno prirodno dobro I kategorije – Predeo izuzetnih odlika, a površina od 2.300… »

Gradsko veće predložilo kandidata za direktora JP „Aerodrom Ponikve”

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Užice - Gradsko veće predložilo je Slavišu Dimitrijevića, dipl. ing. mašinstva, za vršioca dužnosti direktora JP „Aerodrom Ponikve” na period do imenovanja direktora ovog javnog preduzeća po sprovedenom konkursu, a najduže 12 meseci. Takođe… »

Ivanjički odbor Nove Srbije prešao u POKS

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Ivanjica / Kragujevac - Pokretu obnove Kraljevine Srbije pristupio je ceo Opštinski odbor Nove Srbije iz Ivanjice sa svih šest odbornika u Skupštini opštine Ivanjica. O tome su predstavnike medija danas u Kragujevcu obavestili Raco Sekulić, sada već… »

Selo u dve države, za plaćanje računa moraju preko granice

Glas Zapadne Srbije 11.10.2017
Vardište – Građani Mesne zajednice Vardište predali su potpisanu peticiju nadležnim ogranima sa molbom da Državni granični prelaz izmeste iz centra sela na administrativnu granicu između BIH i Srbije. Prema njihovim rečima granični prelaz je… »