Izvor: InfoKG arhiva vesti 11.10.2017

InfoKG vas vodi na Šumadija fest

InfoKG 11.10.2017
Organizatori „Šumadija festa“, koji se održava 13. i 14. oktobra u hali „Park“, objavili su kompletan program i satnicu na obe bine. Portal InfoKG podelio je besplatne ulaznice. Na Main Stage-u, program će u 20 časova otvoriti Nixy, a zatim… »

Počeo naučni skup “Vodovod i kanalizacija“: 150 učesnika iz Evrope

InfoKG 11.10.2017
U Kragujevcu je danas počeo trodnevni 38. Međunarodni stručno-naučni skup pod nazivom “Vodovod i kanalizacija“ koji organizuje Savez inženjera i tehničara Srbije. Prvi put domaćin ovog skupa, koji je okupio oko 150 učesnika iz Slovenije… »

„Supermen je barbika“ pred kragujevačkim ljubiteljima poezije

InfoKG 11.10.2017
Predstavljanje zbirke pesama, „Supermen je barbika“ autora Hermana Šterna biće upriličeno večeras od 20 časova u Kutiji šibica SKC-a. Iza ovog pesudonima krije se talentovani vrnjački pisac, Srđan Čeperković. Prethodno, za zbirku pesama… »

Depresija trećina mentalnih poremećaja u Kragujevcu, prednjače žene

InfoKG 11.10.2017
Kragujevčani su juče bili u prilici da besplatno odrade skrining test na rano otkrivanje depresije, dobiju zdravstveno edukativni materijal kao i savete za očuvanje i unapređenje mentalnog zdravlja. Sve to bio je deo akcije povodom Svetskog dana… »

"Ne prljaj, nemaš izgovor": Akcija čišćenja škole „Treći kragujevački bataljon“

InfoKG 11.10.2017
Akcija čišcenja, koja se organizuje u okviru kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, biće upriličena sutra od 11 sati u dvorištu škole „Treći kragujevački bataljon“ i trajaće dva dana, sa ciljem da građanima ukaže na odgovorno ponašanje… »

"Hipnoza jedne ljubavi" Zvezdara teatra za kragujevačku pozorišnu publiku

InfoKG 11.10.2017
Zvezdara teatar iz Beograda, predstaviće se publici 12. JoakimInterFesta dramskim komadom "Hipnoza jedne ljubavi", u režiji Dušana Kovačevića, večeras od 20 sati u Knjaževsko srpskom teatru. Novi dramski komad Dušana Kovačevića značajan je… »

Radijatori topli ako su niske temperature i pre zvanične sezone, ujedno proverite da li sve radi

InfoKG 11.10.2017
Zbog drastičnog pada temperature, "Energetika" je prva u Srbiji, 3. oktobra, otpočela sa toplim probama sistema daljinskog grejanja. Zbog niskih temperatura, par dana kasnije, otpočelo se i sa grejanjem tokom čitavog dana, uz isključivanja kada je… »

Ekonomac domaćin Glavne runde Lige šampiona Evrope: Stigli Sporting, Nikars i Kherson

InfoKG 11.10.2017
Srpski šampion, KMF Ekonomac jedan je od domaćina u Glavnoj rundi Lige šampiona Evrope u futsalu. U Hali Jezero publika će od večeras do 14. oktobra gledati neke od najboljih timova Evrope. U Kragujevac su stigli portugalski Sporting, letonski prvak… »

Užas u Baljkovcu: Na dan kad je ženio sina zapalili mu 6.000 bala sena!

InfoKG 11.10.2017
Milanu Vasiljeviću iz sela Baljkovac kod Kragujevca na dan kada je ženio sina nepoznati počinioci zapalili su šest hiljada bala sena. Zamalo je izbegnuta nesreća većih razmera. Požar je izbio u noći između petka i subote oko pola četiri ujutru… »