Izvor: IT svet arhiva vesti 11.10.2017

Maštalice - online audio-priče za decu

IT svet 10.10.2017
Kompanija Vip mobile, u saradnji sa izdavačkom kućom Kreativni centar, predstavila je on-line kolekciju audio-priča namenjenu deci predškolskog uzrasta, pod nazivom Maštalice. Autori priča su domaći afirmisani pisci i mladi stvaraoci za decu, dok… »

Lažni profili i sajber prevaranti: Kaspersky Lab otkriva realnost sveta onlajn zabavljanja

IT svet 10.10.2017
Uprkos činjenici da svaka treća osoba koristi usluge i aplikacije za onlajn zabavljanje, nemaju svi korisnici pozitivno iskustvo. Najnovije istraživanje iz kompanije Kaspersky Lab ukazuje na činjenicu da ljudi koji traže „bolju polovinu“ na… »

Pet elemenata za ekonomičnu digitalizaciju poslovanja

IT svet 10.10.2017
Kompanija COMING - Computer Engineering organizovala je 14. po redu IT konferenciju na kojoj je svoje učešće uzelo 40 eminentnih predavača iz Srbije i regiona, što je svrstava među najveće tehnološke konferencije u okruženju. Konferenciji je… »

Potraga idealnog monitora za brucoše, AOC - monitori za studente

IT svet 10.10.2017
Hiljade mladih trenutno se priprema za početak studija, a zbog zdravstvenih i efikasnih razloga dobro je razmišljati o kupovini inovativnog, a istovremeno cenovno pristupačnog monitora. Specijalista za monitore AOC sastavio je širok spektar monitora… »

iStyle Apple Premium Reseller otvara treću po redu prodavnicu u samom srcu Beograda

IT svet 10.10.2017
Građane naše prestonice začudili su šatori, stolice i red koji je danas osvanuo u centru grada, poput onih u svetskim metropolama. Naši sugrađani očigledno željno iščekuju da među prvima uđu u najnoviju, ekskluzivnu Apple Premium Reseller… »