Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 11.10.2017

(Foto) u te Nikola Tesla spaljeno 1,1 tona droge: Rebić najavio uništavanje još 4 tone

Kurir 11.10.2017
U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu, a direktor policije Vladimir Rebić kaže da će u narednom periodu biti spaljeno… »

(Foto) da li ga prepoznajete: Starac (82) uhapšen zbog uznemiravanja devojčice u autobusu!

Kurir 11.10.2017
Policija u Novom Sadu uhapsila je M.K. (82) i odredila mu zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo polnog uznemiravanja. Sumnja se da se on, na ulici i u gradskom autobusu, verbalno i fizički neprimereno ponašao prema… »

Privedene dve osobe Zbog sumnje da su utajili porez: Navodno oštetili budžet RS za više od 280 miliona dinara

Kurir 11.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu u saradnji sa Poreskom policijom, uhapsili su dve osobe, osumnjičene da su utajom poreza oštetile budžet Republike Srbije za više od 280 miliona dinara. "Zbog postojanja osnova sumnje da su… »

Uhapšeno četvoro zbog 7 teških krađa: Pokrali optičarsku i kompjutersku radnju, pa prešli na kamione

Kurir 11.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su sedam teških krađa na području grada i uhapsili M. L. (1978), M. S. (1983) i V. A. (1981) iz Valjeva i M. N. (1989) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova… »

Identifikovan ubica iz Novog Sada: Došao taksijem, ušao u klub, ubio mladića i pobegao taksijem!

Kurir 11.10.2017
NOVI SAD - Stefan Stefanović (25) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio navijača Vojvodine Milana Pribakovića (29) iz Novog Sada u nedelju ujutru u diskoteci „The End“ kod hotela „Park“. Stefanović je i dalje u bekstvu, a policija je… »

Smanjenje kazne za ubistvo u tuči navijača: Po dve godine manje napadačima na Deliju

Kurir 11.10.2017
Veće Apelacionog suda u Kragujevcu smanjilo je zatvorske kazne za po dve godine okrivljenima za ubistvo Čačanina Aleksandra Jaćimovića (21), koje se dogodilo pre godinu i po dana na čačanskom trgu, u tuči navijača fudbalskih klubova Borac i… »

Novi obrt! Svedok video "čistača" na mestu zločina: Tvrdi da se ključ Jeleninog ubistva nalazi u svetlom kombiju!

Kurir 11.10.2017
Beogradskoj policiji se javio svedok koji tvrdi da je svojim očima video kombi u blizini kanala u kojem je nađeno telo Jelene Krsmanović Marjanović i da se ključ misterioznog ubistva pevačice krije upravo u tom vozilu! - Svedok je zvao policiju i… »

Ona je jedan od najvažnijih svedoka: Udala se za Zoranovog brata, identifikovala Jelenino telo, a sumnja se da o nečemu ćuti

Kurir 11.10.2017
Milica Marjanović, dugogodišnja devojka Miloša Marjanovića, koja se za njega i udala u vreme dok je Zoran bio u zatvoru, svedočiće u slučaju ubistva svoje jetrve Jelene Krsmanović. Ona je, navodno, na spisku devet svedoka koji će svedočiti u… »

Zoran skovao pakleni plan u zatvoru: Marjanović se ženi kako bi se spasao!

Kurir 11.10.2017
BEOGRAD - Zoran Marjanović odlučio je da se u zatvoru oženi Zoricom Zokom Mitrović, kako je Kurir juče pisao, ali ne samo da bi se češće viđao s njom već se iza toga krije plan da ona dobije starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom ćerkom iz… »

Hapšenje u kikindi: Mladić (26) pod pretnjom iznudio 10.000 evra, krio i marihuanu

Kurir 11.10.2017
KIKINDA- M.S. (26) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde policija je uhapsila zbog sumnje da je počinio krivično delo iznuda. Osumnjičeni muškarac se tereti da je preteći od meštanina iznudio 10.000 evra. "M.S. je sudija za prethodni postupak… »