Izvor: Mozzart sport/Sport arhiva vesti 11.10.2017

To se zove podrška - ideš na gostovanje sa 18 navijača i hvališ se time

Mozzart sport 11.10.2017
Šansa za Mađare u rukometnoj Ligi šampiona. Danas je na programu jedan meč rukometne Lige šampiona u kom će Visla iz Ploka dočekati Pik Seged od 18 časova. Mađari su u ovom momentu kvalitetniji sastav tako da bi mogli da gađate dvojku. Za to ima… »

Kvote: Pobeda Partizana u Albaniji - 2,60

Mozzart sport 11.10.2017
Pogledajte ponudu kladionice MOZZART za duel u Albaniji. Partizan je propustio veliku priliku protiv Dinama iz Kijeva, posebno zbog činjenice da je imao vođstvo od 2:0. Međutim, za prosutim mlekom ne treba žaliti, posebno zbog činjenice da crno-beli… »

Prelazzi: Gago i urlik koji je sve promenio - to vam je Argentina

Mozzart sport 11.10.2017
Možda će se, kad se bude pisala istorija argentinskog i svetskog fudbala, taj trenutak uzimati kao vododelnica. Dešava se to da u perspektivi neki tek poluvažni detalj ispliva kao najvažniji; može to biti jedan dribling koji vraća vazduh u pluća… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport 11.10.2017
Ušunjala se jedna dvojčica. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: 8743 ENGLESKA M17 - MEKSIKO M17 (tip 1, kvota 1,45) - početak 13.30 4049 NUMANSIJA - BARSELONA II (tip 1, kvota 1,70) -… »

Ludi tiket, sreda, 59.150 dinara: Pa majstore, kako?!

Mozzart sport 11.10.2017
Pogođena tri tačna rezultata u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal. Dok se cela Južna Amerika tresla, navijači Argentine očajavali jer je postojala solidna šansa da ne odu na Svetsko prvenstvo, jedan čovek u Ljuboviji znao je šta će se… »

Dokazao je da vredi, a sad neka napadne prvo mesto liste strelaca! (video)

Mozzart sport 11.10.2017
Srpski vezista glavni adut ekipe Hosea Luisa Martija na gostovanju u Ovijedu. Doskorašnjem kapitenu Vojvodine Filipu Malbašiću nije bilo potrebno previše vremena da potvrdi kvalitet u Tenerifeu i pokaže da je pravo pojačanje za ekipu Hosea Luisa… »

Ko od Orlića leti ka Rusiji?

Mozzart sport 11.10.2017
Da li je Slavoljub Muslin poslednjim izlaganjem motivisao Sergeja Milinkovića Savića, Andriju Živkovića, Nemanju Radonjića, Milana Gajića i Marka Grujića? Manje pod dejstvom jakih emocija, koje nekad nemaju dodirnih tačaka sa razumom, više zbog… »

Trener Sakramenta: Preklinjaću Bogdana da bude sebičniji!

Mozzart sport 11.10.2017
Zanimljivo mišljenje Dejva Jergera. Bogdan Bogdanović je odabrao da napravi veliki korak u svojoj 25. godini i ode u NBA ligu. Do sada se odlično pokazao na treninzima gde je pokazao šuterske sposobnosti, ali na utakmicama Bogdan ne uzima mnogo… »

Kvote: Zvezdino čudo protiv Arsenala sa kvotom 4,90!

Mozzart sport 11.10.2017
Pogledajte kvote za okršaj na stadionu Rajko Mitić. Kladionica MOZZART spremila je kvote za naredne utakmice srpskih klubova u Ligi Evrope. Pravi fudbalski spektakl gledaćemo na stadionu Rajko Mitić (četvrtak, 19.05), gde gostuje strašni londonski… »

Humanitarni tiket u podne: Ivana Knežević tipuje za dečje odeljenje Instituta za onkologiju

Mozzart sport 11.10.2017
Srpska glumica odigrala je keca na Korintijans! Na početku današnjeg Humanitarnog tiket u podne da se podsetimo društveno odgovornog poslovanja kompanije MOZZART. Pomogli smo mnogim mladim naučnicima, studentima, ali i mnogima drugima kojima je pomoć… »