Izvor: Personal magazin/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 11.10.2017

Maštalice – online audio-priče za decu

Personal magazin 11.10.2017
Kompanija Vip mobile, u saradnji sa izdavačkom kućom Kreativni centar, predstavila je on-line kolekciju audio-priča namenjenu deci predškolskog uzrasta, pod nazivom Maštalice. Autori priča su domaći afirmisani pisci i mladi…. Kompanija Vip… »

Lažni profili i sajber prevaranti

Personal magazin 11.10.2017
Uprkos činjenici da svaka treća osoba koristi usluge i aplikacije za onlajn zabavljanje, nemaju svi korisnici pozitivno iskustvo. Najnovije istraživanje iz kompanije Kaspersky Lab ukazuje na činjenicu da ljudi koji…. Uprkos činjenici da svaka… »

Logitech predstavio BRIO 4K STREAM EDITION kameru

Personal magazin 11.10.2017
Logitech predstavlja Logitech® BRIO 4K STREAM EDITION. Ova nova Ultra HD 4K kamera omogućava stvaranje upečatljivih live streaminga za gejming i emitovanje, hvatajući i najmanje detalje facijalne gestikulacije u živopisnom,…. Logitech predstavlja… »

Uspeh Combis NeoStartupa

Personal magazin 11.10.2017
Na Combis konferenciji predstavljena je prva od dosadašnje tri implementacije inovativnog sistema za sigurnost i kvalitetu vazduhoplovnih kompanija, koji je nastao u Combisovom internom startupu. Vodeći pružalac IT usluga u…. Na Combis konferenciji… »

Televizija do 2020. godine: 50% gledanja sadržaja odvijaće se na mobilnim uređajima

Personal magazin 11.10.2017
Kompanija Ericsson predstavila je osmo izdanje svog godišnjeg ConsumerLab TV & Media izveštaja koje donosi rezultate u pogledu ogromnog rasta u pogledu gledanja televizijskog i video sadržaja i trenutne promene…. Kompanija Ericsson predstavila je… »

Prijavi se za „LevelUp” i dođi spreman na „JobFair”!

Personal magazin 11.10.2017
„LevelUp — Podigni nivo svojih veština!” je dvodnevni seminar profesionalnih veština koji se održava 28. i 29. oktobra u okviru trinaestog Sajma poslova i praksi za studente i diplomce „JobFair17…. „LevelUp — Podigni nivo svojih… »

Četvrta industrijska revolucija i proširena realnost na Sinergiji 17

Personal magazin 11.10.2017
U susret Sinergiji 17, kompanija Microsoft najavljuje brojne novitete u programu i sadržaju konferencije, ekskluzivna predavanja koja će se prvi put čuti u Beogradu i najaktuelnije teme koje će učesnike…. U susret Sinergiji 17, kompanija Microsoft… »

Kompanija iLex uz pomoć IBM Cloud-a dizajnirala četbot za studente prava

Personal magazin 11.10.2017
Mađarska start-ap kompanija iLex, koja pruža inovativna pravna rešenja srednjim i velikim preduzećima, koristila je IBM Cloud rešenja kako bi dizajnirala četbot (chatbot) Lexi namenjen studentima prava, kao i korisnicima…. Mađarska start-ap… »