Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 11.10.2017

Vučić: Radiću u interesu svih

Radio sto plus 11.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana Srbije bez obzira na veru i… »

Erdogan: Da u Srbiji vladaju jedinstvo i prosperitet

Radio sto plus 11.10.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas u Novom Pazaru da želi da u Srbiji vlada jedinstvo, sloga i da bude zemlja prosperiteta te da je Turska spremna na saradnju sa Srbijom na svakom polju i u svim sferama. On je na bini ispred Gradske… »

Osmankač: Novi Pazar favorit u Superkupu

Radio sto plus 11.10.2017
Trener odbojkaša Vojvodine Nedžad Osmankač rekao je danas da očekuje neizvesnu i uzbudljivu utakmicu protiv Novog Pazara u Superkupu Srbije, ali da je rival blagi favorit zbog domaćeg terena. "Biće to praznik odbojke. Pazarci su uvek favoriti kad… »

Zatrić: Uz pomoć publike lakše do Superkupa

Radio sto plus 11.10.2017
Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da je srećan zbog početka sezone, kao i da očekuje kvalitetnu utakmicu protiv Vojvodine u Superkupu Srbije. "Konačno kreću takmičenja, posle dva meseca priprema i perioda koji je igračima… »

Restauracija hamama, izgradnja obdaništa i mosta

Radio sto plus 11.10.2017
Tokom današnje posete predsednika Srbije i Turske Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana Novom Pazaru potpisana su četiri sporazuma kojima će turske institucije podržati realizaciju projekata u ovom gradu i Raški. Direktorat za zadužbine… »

Grad Novi Pazar dobio na poklon 200 bicikala

Radio sto plus 11.10.2017
Biciklistički savez Srbije (BSS) saopštio je danas da je firma Salkano, čiji bicikl je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio na poklon od turskog kolege Redžapa Tajipa Erdogana, poklonila i 200 bicikala za razvoj biciklizma u srednjim i osnovnim… »

Najteži požari u istoriji Kalifornije, za sada 17 mrtvih

Radio sto plus 11.10.2017
Broj nastradalih u požarima koji su zahvatili severnu Kaliforniju podigao se na 17, javili su noćas američki lokalni zvaničnici. Niz požara koji su u nedelju uveče izbili severno od San Franciska, najteži je po broju žrtava u istoriji Kalifornije… »

Beogradski centar za bezbednosnu politiku: Političari koriste retoriku straha, neophodan dijalog

Radio sto plus 11.10.2017
Direktorka Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Sonja Stojanović Gajić izjavila je danas da političari sve više koriste retoriku straha i podelu na "mi protiv njih", dok bi, kako je ocenila, rešenje za brojna pitanja trebalo tražiti kroz… »

Mesi odveo Argentinu u Rusiju

Radio sto plus 11.10.2017
Fudbalska reprezentacija Argentine plasirala se na Svetsko prvenstvo 2018, pošto je prošle noći u gostima pobedila Ekvador sa 3:1 u poslednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija. Ekvador, koji je i pre poslednjeg kola izgubio šanse za prolaz dalje… »