Izvor: Studio B arhiva vesti 11.10.2017

Ukinut pritvor Branki Milić, boraviće u manastiru

Studio B 11.10.2017
Veće Višeg suda u Podgorici ukinulo je pritvor Branki Milić protiv koje se vodi postupak za pokušaj terorizma u noći parlamentarnih izbora, 16. oktobra prošle godine. „Rešenjem vanraspravnog krivičnog veća Višeg suda u Podgorici ukinut je… »

Mali: Smanjen broj nezaposlenih

Studio B 11.10.2017
Broj nezaposlenih u Beogradu je na kraju septembra iznosio 89.392 i to su sjajni rezultati, jer je ovo najmanji broj nezaposlenih u glavnom gradu posle više od decenije, izjavio gradonačelnik Siniša Mali. – Beograd je još jednom potvrdio da je… »

Milion evra za uređenje pešačke zone u Zemunu

Studio B 11.10.2017
Predstavnici gradske vlasti danas su obišli renoviranu pešačku zonu u Zemunu i najavili uređenje glavnog parka, Doma vazduhoplovstva, dela keja, kao i kanalizicione mreže u perifernim delovima ove opštine. Vesić je otkrio da je grad za ove radove… »

Predsednik EP sa Anom Brnabić: EU je naša zajednička domovina

Studio B 11.10.2017
Radi se na tome da Srbija postane jedna od sledećih članica EU, rekao je predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani posle razgovora sa premijerkom Anom Brnabić. Tajani je za januar najavio svoju posetu Srbiji kao i sastanak srpskih i evropskih… »

JKP „Beograd put“ – stabilno preduzeće

Studio B 11.10.2017
JKP „Beograd put“ je stabilno preduzeće i simbol oporavka i reformi koje smo prošli u prethodne tri godine u našem gradu, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je obišao asfaltnu bazu tog preduzeća gde je razgovarao sa… »

Novo igralište u ulici Rajka Mitića

Studio B 11.10.2017
U ulici Rajka Mitića na Savskom vencu otvoreno je novo igralište koje osim prostora za igru dece ima i kutak za odmor građana, a predsednica opštine Savski venac Irena Vujović je rekla da je to dobar primer saradnje Grada Beogada i te opštine… »

EU, SAD i VB:Za neuspeh institucija odgovoran je Tači

Studio B 11.10.2017
Dan nakon što je kosovski predsednik žestko kritikovao međunarodnu zajednicu zbog neisupnjenih obećanja prema Kosovu, EU, SAD i Velika Britanija su ukazale na neuspehe institucija u Prištini za koje je, kako kažu, odgovoran Hašim Tači, piše… »

Državna kasa u plusu

Studio B 11.10.2017
Vlada Ane Brnabić biće prva koja će, još od izbijanja globalne krize 2008., kalendarsku godinu završiti sa viškom u državnoj kasi, tačnije, radi se o suficitu od 20 milijardi dinara, piše „Blic“. Kako navodi list, premijerka Ana Brnabić će… »

Erdogan završio posetu Srbiji

Studio B 11.10.2017
Nastavićemo da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i ne postoji ništa važnije od toga, poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Novom Pazaru. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, tokom zajedničkog obraćanja, rekao da želi da u… »

Srbija treća na Fibinoj rang-listi, druga u Evropi

Studio B 11.10.2017
Na poslednjoj Fibinoj rang-listi Srbija zauzima treće mesto, odmah posle Sjedinjenih Američkih Država i Španije, a ispred Francuske, Argentine, Litvanije i Slovenije. Osvajanjem srebrne medalje na Evrobasketu u Istanbulu, Srbija je zadržala treće… »