Izvor: OK radio arhiva vesti 16.10.2017

Izađi mi na teglu: Treće mesto za Srculenca

OK radio 16.10.2017
Vranje - Ekipa “Srculenca” iz Vladičinog Hana osvojila je treće mesto na finalnom takmičenju u spremanju ajvara “Izađi mi na teglu” koje je održano u Soko Banji. Karavan „Izađi mi na teglu” svoju potragu za najboljim receptom za ajvar u… »

Slučaj Učiteljica: Inspekcija poništila odluku škole

OK radio 16.10.2017
Učiiteljica Marija Kostić vodiće učenike „Prvog jedan“ odeljenja OŠ „Svetozar Marković“ u Vranju do daljnjeg, povrđeno je iz Prosvetne inspekcije. Nakon prigovora roditelja na odluku škole da raspiše konkurs i učiteljicu Kostić, koja je… »

Izgradnja Naučno-tehnološkog parka kreće na proleće

OK radio 16.10.2017
Za gradnju Naučno-tehnološkog parka u Nišu dobijena je gradjevinska dozvola i ukoliko tender za izvodjača radova protekne bez problema, a izgradnja će početi na proleće 2018. godine. Pomoćnik gradonačelnika Niša, profesor Elektronskog fakulteta… »

Vulin u poseti Vranju

OK radio 16.10.2017
Ministar odbrane Alekandar Vulin posetiće u ponedeljak Holding kompaniju „Jumko“ u Vranju, potvrđeno je iz Ministarstva odbrane. Ministar Vulin će se u 10 časova sastati sa rukovodstvom te kompanije, a potom će obići pogone predionice… »

Vulin: Jumko ne mora da brine za svoju budućnost (foto)

OK radio 16.10.2017
„Jumko“ iz Vranja će uskoro postati deo odbrambene industrije Srbije i neće morati da brine za svoju budućnost, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin u ponedeljak tokom posete vranjskim tekstilcima. „Jumko“ će imati stabilno i sigurno… »

Rođendan vranjskog SPS-a: Računajte na nas

OK radio 16.10.2017
Gradski odbor SPS-a u Vranju je svečanom sednicom u sali OKC-a u ponedeljak, u prisustvu velikog broja zvanica i gostiju obeležio 27 godina od osnivanja. Svečanosti su prisustvovali članovi Gradskog odbora partije, funkcioneri Glavnog odbora iz… »

Srbija i dalje na dnu u Evropi po visini plata

OK radio 16.10.2017
Vlada Srbije najavom o povećanju plata u sledećoj godini se oglušila o preporuke Fiskalnog saveta da ne bi smeli ići iznad pet odsto koliko je planiran nominalni rast BDP-a. Premijerka Ana Brnabić najavila je u subotu da će plate u javnom sektoru od… »

Hr: Policija češlja carstvo Todorića i privodi

OK radio 16.10.2017
Zagreb -- Hrvatska policija ušla jutros, u akciji "Agrokor", u "Kulmerove dvore" u Zagrebu, koji su u vlasništvu osnivača koncerna "Agrokor" Ivice Todorića. Medijske spekulacije da se Todorić već nalazi u inostranstvu potvrdio je i sam vlasnik… »

Vranjski SPS slavi 27. rođendan

OK radio 16.10.2017
Gradski odbor SPS - a u Vranju u ponedeljak obeležava 27 godina od osnivanja ove partije. Organizacija SPS-a u Vranju osnovana je 16. oktobra 1990. godine, među prvima na lokalnom nivou u Srbiji. Na vlasti u Vranju SPS je bio neprekidno od svog… »

Spot nežnog Dalibora na sajberpank festivalu u Americi

OK radio 16.10.2017
Vranje - Animirani video za pesmu "Zauvek" grupe “Nežni Dalibor “biće prikazan 4. novembra na “Neon Dystopia festivalu” u američkom gradu Albukerkiju. Video „Nežnih Dalibora“ će biti prikazan u kategoriji kratkih filmova, muzičkih video… »