Izvor: Vranjske arhiva vesti 16.10.2017

Vulin: Jumko ne treba da brine za budućnost

Vranjske 16.10.2017
Vulin u Jumku FOTO Vranjske Ministar odbrane Aleksandar Vulin boravio je u Vranju u kraćoj poseti „Jumku“, gde je najpre razgovarao sa poslovodstvom ove fabrike, a zatim obišao nekoliko pogona ove fabrike. Na kraju obilaska pogona balistike, Vulin… »

Bosilegrad: Novi rudnik izgledan

Vranjske 16.10.2017
Bosilegrad čeka novu šansu FOTO Vranjske Na osnovu rezultata istraživanja rudnog bogatstva Srbije, koje već nekoliko godina obavlja 35 stranih kompanija, Ministarstvo energetike najavilo je otvaranje rudnika olova i cinka kod Bosilegrada, piše… »

Dinamo nastavio seriju

Vranjske 16.10.2017
Suraku promašuje sa penala FOTO Vranjske U teškoj i neizvesnoj utakmici fudbaleri Dinama iz Vranja na svom terenu pobedili su ekipu Budućnosti iz Dobanovaca sa 1:0, u poslednjem meču 9. kola Prve lige Srbije. Na samom startu Vranjanci su krenuli… »

Svi došli na proslavu SPS-a!

Vranjske 16.10.2017
Na početku su intonirani "Bože pravde" i Internacionala FOTO Vranjske FOTO Vranjske FOTO Vranjske FOTO Vranjske FOTO Vranjske Previous Next Gradski odbor SPS-a proslavio je u ponedeljak u sali OKC-a 27 godina postojanja Socijalističke partije u Vranju… »

Ambasador Albanije u Bujanovcu

Vranjske 16.10.2017
Ambasador Albanije u razgovoru sa predsednikom Kamberijem FOTO titulli.com Ambasador Albanije u Beogradu Ilir Bočka boravio je u ponedeljak u Bujanovcu, gde se sastao sa predsednikom opštine Šaipom Kamberijem. Predsednik Kamberi razgovarao je sa… »

Ambasador Kif na jugu

Vranjske 16.10.2017
Arifi, Kif i Kamberi prilikom ranijih susreta FOTO titulli.com Ambasador Velike Britanije u Beogradu Denis Kif u Bujanovcu se sastao sa predsednikom opštine Bujanovac Šaipom Kamberijem. Tokom susreta je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji na… »

Rukometaši žare i pale!

Vranjske 16.10.2017
Četvrta pobeda rukometaša FOTO Vranjske Rukometaši Vranja 1957 su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu, savladavši u Kragujevcu Radnički 1964 sa 29:26 (15:13), u Super B ligi grupa Istok-Zapad. Vranjanci su poveli već na samom početku i uspeli da… »

Dinamo: Ozbiljni smo, neka drugi strepe

Vranjske 16.10.2017
Dinamo preko Budućnosti na vrh FOTO Vranjske Fudbaleri Dinama iz Vranja u ponedeljak dočekuju ekipu Budućnosti iz Dobanovaca, u okviru 9. kola Prve lige Srbije. Fudbaler Nemanja Milovanović uveren je da ekipa može do novog trijumfa. „Ukoliko… »

Zona: Polovičan uspeh južnjaka

Vranjske 16.10.2017
Banjčani kreću napred FOTO Vranjske Ovog vikenda su odigrane utakmice 9. kola fudbalske Zone Jug, a klubovi Pčinjskog okruga su ostvarili polovičan uspeh. Banjčani su na svom terenu pobedili ekipu Lužnica sa 2:1. Iako su gosti poveli, fudbaleri… »

Surdulica: I direktor policije na tribinama

Vranjske 16.10.2017
Tonečev i Rebić na tribinama stadiona u Surdulici FOTO Vranjske Direktor srpske policije Vladimir Rebić pratio je nedeljnu fudbalsku utakmicu u Surdulici između Radnika i Partizana. On je, u prvom redu vip lože stadiona FK Radnik, sedeo sa narodnim… »