Izvor: Vrele gume arhiva vesti 16.10.2017

Vauxhall otpustio 400 radnika iz fabrike u Elsmir Portu

Vrele gume 16.10.2017
Otkazi: Vauxhall otpustio 400 radnika iz fabrike u Elsmir Portu Kao glavni razlog za otpuštanje radnika, Vauxhall navodi pad prodaje modela Astra. Još jedan od razloga zbog kog je fabrika kompanije Vauxhall u gradu Elsmir Portu morala da da otkaz… »

Audi A7 Sportback – Nova tizer fotografija pre zvaničnog predstavljanja

Vrele gume 16.10.2017
Stiže nova generacija: Audi A7 Sportback – Nova tizer fotografija pre zvaničnog predstavljanja Nakon predstavljanja svoje nove perjanice A8, Audi je spreman da javnosti predstavi i svoj novi A7 Sportback. Zvanično predstavljanje je zakazano za 19… »

Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

Vrele gume 16.10.2017
Bogat izbor vozila odmah spremnih za isporuku: Novi salon Suzukija na Novom Beogradu Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar - na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu… »

Novosadski sajam automobila počinje 25. oktobra

Vrele gume 16.10.2017
Domaće vesti: Novosadski sajam automobila počinje 25. oktobra Sajam automobila u Novom Sadu biće održan od srede, 25. do nedelje, 29 oktobra. Posetioce očekuju novi modeli putničkih vozila, teretni program, oprema, rezervni delovi, prateći… »

Izvršni direktor kompanije Mitsubishi Electric misli da će električna vozila biti znatno jeftinija

Vrele gume 16.10.2017
Izjava: Izvršni direktor kompanije Mitsubishi Electric misli da će električna vozila biti znatno jeftinija Predsednik i izvršni direktor kompanije Mitsubishi Electric, Masaki Sakujama, na pitanje o tome šta misli o električnim vozilima je dao… »

I ’’Mitsubishi’’ stao uz Crvenu zvezdu

Vrele gume 16.10.2017
Domaće: I ’’Mitsubishi’’ stao uz Crvenu zvezdu Košarkaški klub Crvena zvezda mts dobio je novo pojačanje. Svetski poznati proizvođač automobila, kompanija ’’Mitsubishi’’ postao je novi Zvezdin partner. (podnaslov) U novoj sezoni, KK… »

Hyundai Srbija nastavila akciju posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom “Superheroji na putu”

Vrele gume 16.10.2017
Akcija: Hyundai Srbija nastavila akciju posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom “Superheroji na putu” U subotu 14.10.2017 u Hyundai centru na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića 7V Hyundai Srbija je nastavila akciju… »

Velika Britanija pooštrava kazne za opasnu vožnju i vožnju pod uticajem opijata?

Vrele gume 16.10.2017
Regulativa: Velika Britanija pooštrava kazne za opasnu vožnju i vožnju pod uticajem opijata? lada će takođe usvojiti predlog za novi prekršaj koji će se zvati “izazivanje povreda neopreznom vožnjom”. Prema planovima vlade, vozači koji izazovu… »

Volkswagen će investirati 1,4 milijarde evra u razvoj električnih kamiona i autobusa

Vrele gume 16.10.2017
Elektrika: Volkswagen će investirati 1,4 milijarde evra u razvoj električnih kamiona i autobusa Kao i njegov konkurent Daimler, Volkswagen planira da puca na veliko kada je reč o električnim kamionima i autobusima. Ukupna investicija će iznositi čak… »

Great Wall će proizvoditi Mini za kinesko tržište?

Vrele gume 16.10.2017
Aktuelno: Great Wall će proizvoditi Mini za kinesko tržište? BMW i Great Wall će definitivno sarađivati, no još uvek se ne zna u čemu konkretno. Kineski mediji nagađuju da će BMW prepustiti Great Wallu proizvodnju Minija u Kini. Naime, Bavarci… »