Izvor: Beta video arhiva vesti 18.10.2017

Jeremić: Ako bude neophodno žalićemo se i medjunarodnim instancama

Beta video 18.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Inicijativnog odbora Narodne stranke Vuk Jeremić je rekao da će se njegova supruga na takvu odluku tužilaštva žaliti ako bude neophodno i medjunarodnim instancama. ``Nadam se da ovo (odluka tužilaštva) nije poslednja reč koja… »

Vulin: Svet se menja na gore

Beta video 18.10.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin otvorio je danas naučnu konferenciju „Asimetrija i strategija“ u Domu Garde na Topčideru. Poručio je da se svet menja i to, nažalost, na gore, da nije svaka promena dobra te da tome svedočimo.… »

Generalna proba prikaza „Sloboda 2017“ na aerodromu Batajnica

Beta video 18.10.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa saradnicima, prisustvovali su danas na batajničkom aerodromu generalnoj probi prikaza „Sloboda 2017“. (pokrivalice)… »

Antić sa delegacijom Merilenda o smanjenju negativnih efekata korišćenja uglja

Beta video 18.10.2017
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je danas da je sa privredno-političkom delegacijom savezne američke države Merilend dogovoreno da se zajednički radi na smanjenju negativnih efekata proizvodnje struje iz uglja… »

Popović Ivković: MUP intenzivno radi na suzbijanju ove vrste kriminaliteta

Beta video 18.10.2017
KRALJEVO - Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je danas u Kraljevu da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa drugim državnim institucijama, odlučno da se u potpunosti suprotstavi trgovini… »

Otvoren novi pogon kompanije Gruner u Vlasotincu

Beta video 18.10.2017
VLASOTINCE - Novi pogon kompanije ``Gruner`` otvoren je danas u Vlasotincu, povodom deset godina rada tog nemačkog proizvodjača energetskih releja za strujomere i automobilsku industriju u Srbiji. Otvaranju novog pogona prisustvovali su predsednik… »

Stefanović se sastao sa Špindelegerom

Beta video 18.10.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa direktorom Međunarodnog centra za razvoj migracione politike (ICMPD) Mihaelom Špindelegerom o učešću pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u… »

Poslanici obišli radove na auto-putu kroz Grdeličku klisuru

Beta video 18.10.2017
VLADIČIN HAN - Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije Skupštine Srbije obišli su danas radove na izgradnji auto-puta kroz Grdeličku klisuru. (pokrivalice)… »

Babić: Gradilište Koridora kroz Grdeličku najzahtevnije u Evropi

Beta video 18.10.2017
VLADIČIN HAN - V.d direktora “Koridora Srbije” Zoran Babić, rekao je da je gradilište Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru trenutno najzahtevnije u Evropi, da je dinamika radova zadovoljavajuća i da se očekuje da, kao što je predviđeno, u toku… »

Sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

Beta video 18.10.2017
VLADIČIN HAN - Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije Skupštine Srbije održali prvu sednicu tog tela na Koridoru 10, u gradilišnom kampu u mestu Kržnice kod Vladičinog Hana. (pokrivalice)… »