Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 18.10.2017

Dečija bolnica dobila na poklon dva nova medicinska aparata

Moj Novi Sad 18.10.2017
Novosadski ogranak Advokatske komore Vojvodine uručio je donaciju vrednu 271.000 dinara Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine od koje su kupljena dva medicinska aparata neophodna ovoj zdravstvenoj ustanovi. Novac je prikupljen na… »

Novosadska policija uhapsila dva narko dilera

Moj Novi Sad 18.10.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas, 18. oktobra, dve osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima, a protiv još osam podneće krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga. U Baču je uhapšen M. J. (30)… »

FOTO: Najbolji đaci na bilbordima širom Novog Sada

Moj Novi Sad 18.10.2017
Uče, znaju, vrede. U ponedeljak i utorak u Novom Sadu, u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim", koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, na 30 lokacija polepljeni su na bilbordima panoi na kojima je predstavljeno oko 150 učenika… »

Poboljšanje položaja Roma na teritoriji Novog Sada

Moj Novi Sad 18.10.2017
Posebno je naglašen značaj socijalne inkluzije Roma u Novom Sadu kao jedno od najvažnijih pitanja u razvoju celokupnog društva. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članicom Gradskog veća za urbanizam i zaštitu životne sredine… »

Spens u četvrtak pre podne bez vode

Moj Novi Sad 18.10.2017
Zbog planiranih radova, bez vode će u četvrtak, 19. oktobra, od 8 do 12 sati biti Javno preduzeće SPC "Vojvodina". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena, poručuju iz sektora za… »

"MNOGO VIŠE OD DELA GRADA": Svečano obeleženo tristo godina Almaškog kraja (FOTO)

Moj Novi Sad 18.10.2017
U utorak je u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" održana svečana akademija povodom obeležavanja 300 godina Almaškog kraja. Akademiji su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Njegovo Preosveštenstvo Episkop novosadski i bački… »

Prodate sve večernje ulaznice za "Novosadski Oktoberfest", ostalo nešto mesta za sedenje

Moj Novi Sad 18.10.2017
Ponovila se ista situacija kao i prošle godine – par dana uoči festivala – prodate su sve ulaznice za "Novosadski Oktoberfest" za večernje termine (od 19 do 2 sata) Ljubitelji piva i dobre zabave još mogu da kupe ulaznice za dnevni termin u… »

Isključenja struje za četvrtak, 19. oktobar

Moj Novi Sad 18.10.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Čeneju, Kovilju, Sremskim Karlovcima i Lugu. Novi Sad: - od 22.30 do 00.30 sati: SD Železničar, crpna stanica u Kornelija Stankovića. - od 7.15 do… »

Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, najviša dnevna u NS oko 27°C

Moj Novi Sad 18.10.2017
U Srbiji danas jutro sveže, po kotlinama i duž rečnih tokova mestimično magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, u južnom Banatu i Podunavlju i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 9°C, u košavskom… »

NOVOSAĐANI: 3D slikarstvo kao prodor kroz tamu svakodnevice

Moj Novi Sad 18.10.2017
Umetnost je njegov životni poziv. Radeći razne poslove uvek se držao svoje struke i trudio se da umetnošću pomogne drugima. Kao i svi pošteni ljudi svakodnevno se bori da preživi od svoga rada i talenta. Pionir je novog umetničkog pravca u Srbiji… »