Izvor: Danas arhiva vesti 22.10.2017

Đurić: Hapšenje aktivista Srpske liste pokušaj zastrašivanja

Danas 22.10.2017
Aktivistima Srpske liste Momčilu Jančiću i Novici Šošiću iz Pasjana, koji su sinoć uhapšeni u Gnjilanu, posle saslušanja određen je pritvor do 48 sati, saznaje RTS. Iz Srpske liste osudili su hapšenja i pritiske na njihove članove, partiju i… »

Srpska lista proglasila pobedu u srpskim sredinama na Kosovu

Danas 22.10.2017
Šef Srpske liste liste i aktuelni gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić pobedio je na lokalnim izborima u tom gradu, prenosi portal KoSSev, pozivajući se na beogradske medije. Pobedu Rakića proglasio je izborni štab Srpske liste, ali i… »

Meteorolozi upozoravaju na promenu vremena

Danas 22.10.2017
Republički Hidrometeorološki Zavod Srbije upozorio je danas da će narednih dana doći do značajne promene vremena. Sutra i u utorak biće kišovito uz osetan pad temperature za 10 do 12 stepeni u odnosu na prethodne dane. Sutra ujutru i pre podne na… »

Jeremić: Beogradski izbori prva prilika za pobedu

Danas 22.10.2017
Kandidat za predsednika Narodne stranke Vuk Jeremić poručio je danas da je glavni zadatak stranke koju će predvoditi da se na smetlište istorije pošalje nenarodni režim koji danas vlada Srbijom, a prva prilika za to su izbori u Beogradu, koja može… »

Žeželjev most pušten za pešake

Danas 22.10.2017
Posle 18 godina spojeni su lukovi na novom Žeželjevom mostu preko Dunava u Novom Sadu. Od danas Žeželjev most mogu da prelaze pešaci. Železnički saobraćaj preko novog mosta biće pušten krajem februara neredne godine, a kasnije i drumski… »

Šutanovac: Banda okupirala Beograd

Danas 22.10.2017
Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da je Beograd okupiran, a Beograрani žrtve hirova beskurupulozne bande koja ga vodi, i poručio da je svaka njihova pobeda gubitak za građane koja mora da bude sprečena. On je na… »

Mina iz II svetskog rata na gradilištu "Beograda na vodi"

Danas 22.10.2017
Na gradilištu Beograda na vodi pronađena je jutros neeksplodirana mina iz Drugog svetskog rata, prenosi Blic. Dobili smo poziv u jutarnjim časovima da je na gradilištu pronađena neeksplodirana mina za minobacač, zaostala iz Drugog svetskog rata… »

Uhapšeni aktivisti Srpske liste

Danas 21.10.2017
Momčilo Jančić i Novica Šošić iz Pasjana uhapšeni su večeras i nalaze se na ispitivanju u policijskoj stanici u Gnjilanu, prenosi RTS. RTS-u je u kosovskoj policiji rečeno da će nakon ispitivanja biti odlučeno da li će biti zadržani u… »

Todorić: Vraćam se čim prikupim dokaze

Danas 22.10.2017
Ivica Todorić, bivši predsednik uprave koncerna Agrokor poručio je na svom blogu da će se vratiti u Hrvatsku čim prikupi relevantne dokaze kako bi se "suprotstavio zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika"… »

Pahor favorit na izborima

Danas 21.10.2017
Birači u Sloveniji sutra će po šesti put od sticanja nezavisnosti glasati na predsedničkim izborima, a prema poslednjim anketama aktuelni predsednik Borut Pahor mogao bi osvojiti više od 50 odsto glasova. U petak su objavljene poslednje ankete i… »