Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 22.10.2017

Vodopadi Stare planine u jesen – prizori za pamćenje

Pirotske vesti 22.10.2017
Jesen je pravo vreme za obilazak staroplaninskih vodopada, kojih je na najlepšoj srpskoj planini – na desetine. Najimpozantniji je svakako vodopad Kaluđerski skok, na Kaluđerskom potoku, podno samog Midžora. Ovaj vodopad dugačak je neverovatnih 232… »

Sportski centar Pirot i Tigar tyres rade na unapređenju biciklističkog saobraćaja u gradu

Pirotske vesti 22.10.2017
Grad Pirot i Sportski centar Pirot u partnerstvu sa kompanijom “Tigar tyres” rade na realizaciji projekta vrednost 1.6 miliona dinara koji za cilj ima unapređenje biciklističkog saobraćaja u gradu, kazao je Pirotskim vestima direktor SC Pirot Nenad… »

Učenje na daljinu – seminar u pirotskoj Gimnaziji

Pirotske vesti 22.10.2017
Proteklog vikenda u Gimnaziji Pirot održan je seminar “Učenje na daljinu – multimedijalni sadržaji u funkciji obrazovanja”. U pitanju je trodnevni seminar na kome se nastavnici upoznaju sa radom elektronskog dnevnika, izradom elektronskog… »

Rukometaši izgubili od Bujanovca 38:31 (21:13)

Pirotske vesti 22.10.2017
Rukometaši ORK Pirot poraženi su na gostovanju u Bujanovcu od bivšeg superligaša ekipe RK BSK Heba 38:31 (21:13). Razlog za poraz treba tražiti, kako kažu u klubu, najviše zbog odsustva većeg broja igrača, mahom neopravdanih pa je ORK Pirot na… »

Omladinci nastavili sa pobedama, prvotimci poraženi od Sinđelića

Pirotske vesti 22.10.2017
Fudbaleri omladinskog pogona Radničkog ovog vikenda ostvarili su i drugu, veoma važnu, pobedu u Kruševcu na gostovanju ekipi Napretka. Puleni trenera Bate Mitrovića slavili su rezultatom 0:2, a oba gola za mlade Bele postigao je Mijatović. Očigledno… »

Kej I Pirot lepotom osvojili fudbalere iz Kine

Pirotske vesti 22.10.2017
Mladi i talentovani fudbaleri iz Kine, koji u Radničkom borave kako bi usvojili evropski stil igre, sa mnogo više fizičkih kontakata i očvrsnuli, ne kriju oduševljenje Pirotom. Posebno ih je oduševio Kej pored Nišave, prava oaza mira gde… »