Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 24.10.2017

Isključenja struje za sredu, 25. oktobar

Moj Novi Sad 24.10.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Veterniku, Čeneju, Sremskim Karlovcima i Beočinu. Novi Sad: - povremeno između 8 i 13 sati: Teodora Jovanovića Toze 1-19, 2-14, sklonište… »

Propao još jedan tender za popravku staza na Bulevaru Mihajla Pupina

Moj Novi Sad 24.10.2017
Ponovo propao poziv za javnu nabavku na kojoj je trebalo da bude izabran projektant za rekonstrukciju biciklističkih staza na Bulevaru Mihajla Pupina. Kako javlja portal 021.rs, za razliku od prvog tendera na koji se niko nije javio, sada su pozivi bili… »

Grad Novi Sad gostuje na beogradskom Sajmu knjiga

Moj Novi Sad 24.10.2017
Novi Sad će biti prvi grad gost na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, a reč je o svojevrsnoj programskoj inovaciji te manifestacije. Кako je rečeno na konferenciji za novinare u Кulturnom centru Novog Sada, koji je uzeo aktivnu ulogu u… »

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Potrebna krv A i nulte krvne grupe

Moj Novi Sad 24.10.2017
Shodno trenutnim potrebama klinika, a obzirom na trenutno nešto smanjene zalihe ovih krvnih grupa, pozivaju se dobrovoljni davaoci A i 0 krvne grupe da daju krv – javljeno je iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine. Da podsetimo, Zavod za transfuziju… »

U nedelju počinje zimsko računanje vremena

Moj Novi Sad 24.10.2017
Ponovno se bliži trenutak kada se Evropljani pitaju da li treba sat pomeriti unapred ili unazad. I ponovno stručnjaci dovode u pitanje takvu praksu ukazujući na zdravstvene rizike i ekonomsku štetu. Ali, šta god mislili o tome, bliži se vreme za… »

Deo ulice Maksima Gorkog bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 24.10.2017
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 24. oktobra, do 13 sati biti deo ulice Maksima Gorkog – od ulice Stevana Musića do ulice Sonje Marinković. Kako javlja JKP "Vodovod i kanaliacija", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko… »

Vreme danas: Oblačno, hladno i kišovito, najviša dnevna u NS do 10°C

Moj Novi Sad 24.10.2017
U Srbiji danas oblačno sa kišom, hladno i vetrovito, a na planinama sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. U većini mesta očekuje se od 20 do 40 mm kiše, lokalno i preko 60 mm, i to sa najvećom verovatnoćom u zapadnim, centralnim i… »

KUP SRBIJE: Vojvodina u sredu igra sa ekipom Budućnosti iz Dobanovaca

Moj Novi Sad 24.10.2017
U osmini finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Budućnosti iz Dobanovaca. Biće to istorijski prvi susret između ova dva tima, nakon kojeg će biti jasno koja će se ekipa plasirati u četvrtfinale ovog takmičenja. Iz više… »

DAN RATNIKA: Srbija dobija još jedan praznik

Moj Novi Sad 24.10.2017
Srbija bi već ove godine 4. decembar mogla da obeleži kao praznik posvećen palim i preživelim učesnicima ratova - Dan ratnika. Ovim gestom država bi na najvišem nivou izrazila zahvalnost svima koji su pod njenom zastavom nosili oružje od… »

Za zapadni Balkan ulazak u EU uz nove provere

Moj Novi Sad 24.10.2017
Za građane naše države, ali i drugih zemalja Zapadnog Balkana, u roku od dve godine počeće primena naplate i traženja posebnog odobrenja od nadležnih službi Evropske unije za putovanja unutar šengenske zone. Mnogi su se već uplašili da će nove… »