Izvor: Studio B arhiva vesti 24.10.2017

U prvoj polovini decembra biće prohodno pet traka na Brankovom mostu

Studio B 24.10.2017
U toku je postavljanje nosača za novu pešačku stazu na Brankovom mostu i time je praktično počela ugradnja delova koji su prethodno bili demontirani zbog rekonstrukcije mosta, rekao je gradski menadžer Goran Vesić. – Demontirali smo preko 400… »

Ustaše ponovo oskrnavile bistu Lole Ribara

Studio B 24.10.2017
Za menje od dve sedmice vraćena bista narodnog heroja Ive Lole Ribara u Zagrebu, u parku Prilaza baruna Filipovića, dva puta je oskrnavljen ustaškim simbolima. Portal Index.hr tim povodom konstatuje da koliko god se hrvatske vlasti pretvarale da ne… »

EPS: Sneg i kiša otežavaju popravke

Studio B 24.10.2017
EPS je danas, zbog netačnih informacija u pojedinim medijima da EPS nema dovoljno ekipa na terenu, saopštio da je zbog obilnih snežnih padavina na području pogona Ivanjica, došlo do prekida dva dalekovoda, kojima se napaja nekoliko golijskih sela i… »

Tuča u Centru za azil u Krnjači, povređen muškarac

Studio B 24.10.2017
JUedan muškarac uboden je u nogu rano jutros u tuči koja je izbila u Centru za azil u Krnjači. Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, tuča je u centru koji se nalazi na Pančevačkom putu bb, izbila nešto pre 4.30 sati, a… »

„BG praksa” – spoj prakse i znanja i ulog za budućnost mladih

Studio B 24.10.2017
Stopa nezaposlenosti u Beogradu je na istorijskom minimumu i u gradu ima ispod 89.000 nezaposlenih, podsetio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali na svečanoj dodeli sertifikata studentima – polaznicima Univerzitetske radne prakse „BG praksa”… »

Otvoren Festival socijalne zaštite

Studio B 24.10.2017
Otvaren je „Festivala socijalne zaštite” u hotelu „M”. Na ovoj manifestaciji, koju je uz podršku Sekretarijata za socijalnu zaštitu organizovalo Udruženje za psiohosocijalnu podršku deci, omladini i invalidnim osobama, predstavile su se… »

Palilula: Zbog radova sutra bez vode pojedina naselja

Studio B 24.10.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula sutra će bez vode ostati potrošači pojedinih naselja, kao i groblje Lešće. Bez vode će u periodu od 8 do 24 sata ostati potrošači u Ulici Slanački put i naseljima Slanci i Veliko… »

Uhapšena petočlana kriminalna grupa

Studio B 24.10.2017
Uhapšena petočlana organizovana kriminalna grupa osumnjičena za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. U akciji MUP-a, UKP – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), u saradnji sa… »

Postavljen semafor ispred škole u Belom Potoku

Studio B 24.10.2017
Semafor kod Osnovne škole „Vasa Čarapić” u Belom Potoku postavljen je nakon zahteva koji je GO Voždovac uputila Sekretarijatu za saobraćaj i JP „Putevi Srbije”. Bezbednost đaka ove škole bila je ugrožena, te su roditelji organizovano… »

Oprezno u vožnji zbog kiše

Studio B 24.10.2017
Zbog jesenjih uslova vožnje, zahlađenja, kiše, mokrih kolovoza i smanjene vidljivost mogući su povremeni zastoji uz usporenu vožnju, saopštio je jutros AMS S. Neprilagođena brzina u uslovima mokrih kolovoza i ograničene vidljivosti je osnovni… »