Izvor: Svet plus arhiva vesti 24.10.2017

ZADRUGA: Teodora i Anđelo surovo kažnjeni zbog ovoga! VIDEO

Svet plus 24.10.2017
U rijalitiju Zadruga napeta situacija između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović traje od noćas, a danas je sve eksplodiralo. U Zadruzi je noć, a i ceo ovaj dan, obeležio odnos Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, koji su se sinoć… »

Jelena Karleuša najavila ludilo: Slikaću se gola i bez šminke!

Svet plus 24.10.2017
Jelena Karleuša poznata je po tome što voli da intrigira javnost svojim delima, a sada je odlučila da ode korak dalje najavljujući svoje obnažene fotografije. Jelena Karleuša uživa da iznenađuje svoje fanove, i redovno se u javnosti pojavljuje u… »

ZADRUGA: Otac Mine Vrbaški u očaju, tvrdi da je majka eksploatiše!

Svet plus 24.10.2017
Otac Mine Vrbaški, učesnice rijalitija "Zadruga", obratio se novinarima apelućuji na nadležne da mu je dete u opasnosti i da joj treba pomoć. Nenad Pešut veoma je zabrinut za svoju maloletnu ćerku o čijem smo životu mogli da slušamo u… »

Kim Katral priznaje: Zbog serije ''Seks i grad'' nemam dece!

Svet plus 24.10.2017
Popularna glumica Kim Katral iskreno je priznala da zbog uloge Samante Džouns, u seriji ''Seks i grad'', nema dece. U prvom većem intervjuu nakon što je otkriveno da je odbila da glumi u trećem nastavku filma “Seks i grad”, Kim Katral (61) iskreno… »

ZADRUGA: Mina ponovo napada Jelenu Golubović! VIDEO

Svet plus 24.10.2017
U rijalitiju Zadruga ponovo je došlo do svađe između Mine Vrbaški i Jelene Golubović. Jelena Golubović odmarala je u spavaćoj sobi Zadruge kada je naišla Mina Vrbaški. Mina je počela da maltretira Jelenu i nije joj dozvolila da odmara. Pomerala… »

Parovi: Žestoka svađa - Tin ispolivao Snežu, pa završio u izolaciji! VIDEO

Svet plus 24.10.2017
U rijalitiju Parovi došlo je do žestoke svađe između Izabele i Sneže, a u jednom trenutku umešao se Tin koji je ispolivao ukućanku koja sve takmičare nervira. Svađa u Parovima je izbila zbog toga što Sneža nije želela da opere sudove. Izabelu… »

Pre nego što stupite u brak razmislite o ovim stvarima

Svet plus 24.10.2017
Ako spremate venčanje bitno je da pre nego što stupite u brak razmislite o ovim stvarima. Najvažnija odluka koju svaki par može da donese je ulazak u brak. Ali, pre nego što odlučite da se venčate, postoji jedno pitanje na koje morate da… »

Milo za drago: Osvojite ovaj napeti triler!

Svet plus 24.10.2017
Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu. Roman "Milo za drago", Darsi Bel, izdavačke kuće " Vulkan" može biti vaš ukoliko budete… »

Lapsus bend doveo atmosferu do usijanja, fanovi oduševljeni! FOTO+VIDEO

Svet plus 24.10.2017
Jedan od najpopularnijih mladih bendova u regionu, "Lapsus bend" napravio je vrelu atmosferu u prepunom klubu "Face" u Cirihu. Fanovi su u došli u ogromnom broju kako bi se proveli uz velike hitove ovih šarmantnih momaka. Raspoložena publika popunila… »

ZADRUGA: Učesnici u šoku, ovaj postupak Mace Diskrecije zgadiće vam život! VIDEO

Svet plus 24.10.2017
Zadruga je dobila najaljkavijeg učesnika. Pismo Velikog šefa da se izglasa koji Zadrugar najmanje vodi računa o ličnoj higijeni, oduševilo je takmičere. Rijaliti " Zadruga", glasovima većine učesnika, dobio je zvanično najaljkavijeg učesnika, a… »