Zabava arhiva vesti 24.10.2017

Sinan Sakić u kritičnom stanju, lekari se bore za njegov život

Vesti online 24.10.2017
Popularni pevač Sinan Sakić se bori za svoj život. Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo, a poznati folker je već duže na lečenju u tuzlanskoj bolnici. Sve vreme je pod budnim okom doktora, a pre izvesnog vremena su mu ugrađena dva stenta… »

Ajnštajnova pisana poruka prodata za 1,56 miliona dolara na aukciji

Beta 24.10.2017
Rukom napisana poruka fizičara Alberta Ajnštajna o tajni sreće prodata je danas na aukciji u Jerusalimu za 1,56 milion dolara, a bila je procenjena na izmedju 5.000 i 8.000 dolara, saopštila je aukcijska kuća preko interneta. Za kupca koji je nabavio… »

Šta je, zaboga, ovo: U Indoneziji snimljen zastrašujući insekt

B92 24.10.2017
Snimak misterioznog insekta sličnog moljcu koji mrda čudnim pipcima, proširio se internetom. Stvorenje koje naseljava prostor Azije i Australije izgleda kao da ima telo moljca i četiri debela pipka koja se granaju iz njegovog tela. Mnogi korisnici… »

U olupini pronađen dosad najstariji instrument za navigaciju

B92 24.10.2017
Predmet pronađen u olupini broda u moru u blizini Omana predstavlja najstariji poznati primerak nekog navigacionog instrumenta. Pomorski arheolozi tvrde da je reč o astrolabu, instrumentu koji su mornari nekada koristili za merenje visine sunca takom… »

Primećujete li razliku? (foto, video)

Mondo 24.10.2017
Pevačica opet posetila plastičnog hirurga, prenosi domaća štampa. "Alo" prenosi da je mlada pevačica Aleksandra Prijović, koja je ranije uvećala grudi i usne, ponovo posetila estetskog hirurga kako bi izvršila dve korekcije. Vruće fotke! "Dugo je… »

"Nikada nisam osetila opasnost u prisustvu Vajnstina"

B92 24.10.2017
Francuska glumica Žilijet Binoš izjavila je da se nikad nije osetila u opasnosti u prisustvu holivudskog procudenta Harvija Vajnstina kojeg su brojne žene optužile za seksualno zlostavljanje, ali je dodala da je znala "s kim ima posla". Glumica je za… »

ZADRUGA: Teodora i Anđelo surovo kažnjeni zbog ovoga! VIDEO

Svet plus 24.10.2017
U rijalitiju Zadruga napeta situacija između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović traje od noćas, a danas je sve eksplodiralo. U Zadruzi je noć, a i ceo ovaj dan, obeležio odnos Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, koji su se sinoć… »

Zbog teze Stivena Hokinga pao sajt univerziteta

Radio 021 24.10.2017
Univerzitet Kembridž objavio je onlajn doktorsku tezu Stivena Hokinga što je izazvalo toliko interesovanje da je pao sajt univerziteta. Teza koja je urađena 1966. kada je Hoking imao 24 godine "Svojstva širećih Univerzuma" (Properties of Expanding… »

Severina doživela još jedan poraz: Razočarana odlukom suda zbog starateljstva nad sinom!

Kurir 24.10.2017
Severina je navela da je opštinski građanski sud u Zagrebu s njom u konfliktu, da postoje prijateljski odnosi između sudije i punomoćnika Milana Popovića koji ga predstavlja na sudu, te da su sudije donele niz nezakonitih i nepravilnih odluka na… »

Vau kakva poza! Sanja Marinković jednim potezom pokazala koliko je razgibana

Blic 24.10.2017
Poznata voditeljka redovno trenira i sada je pokazala rezultate napornog vežbanja. Pogledajte na Instagram-u Ona se fotografisala u teretani u "spajdermen" pozi i kratko je prokomentarisala. - Ko misli da je u pravu kada tvrdi da žene ne mogu da hodaju… »