Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 31.10.2017

Zimska oprema obavezna od sutra

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Zimska oprema u kolima obavezna je od sutra, pa sve do 1. aprila, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja. Prema Pravilniku o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, u navedenom periodu… »

Vučić: Razgovor sa Jiom nije bio prijatan

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da mu je američki diplomata Hojt Brajan Ji tokom sastanka u Beogradu poručio da Srbija ne može da dira u teritorijalni integritet Kosova i da je to američka politika, ali da mu je on uzvratio da… »

Vulin: U ime vojnika, hvala Vučiću

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Obilazeći jedinice Druge brigade Kopnene vojske razmeštene u Kasarni "Jovan Kursula" u Kraljevu, povodom Dana oklopnih jedinica, ministar odbrane Aleksandar Vulin je, u ime Vojske Srbije, izrazio zahvalnost predsedniku Republike i vrhovnom komandantu… »

Gojković: Izađite napolje, Obradović: Jel ovo tvoja skupština?

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković danas je optužila narodnog poslanika Boška Obradovića (Dveri) i njegovih dvoje stranačkih kolega da su "upali" u njen kabinet, da su je vređali i fizički sprečavali da izađe iz kabineta. Sa druge… »

U napuštene kuće vraćen život

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Topola - Na seoskom području opštine Topola postoji veliki broj napuštenih kuća a zahvaljujući projektu o zbrinjavanju raseljenih lica, neke su spašene i vraćen im je život. Projektom je predviđeno da opština Topola od vlasnika otkupi napuštene… »

Boško pozvao u gerilsku borbu

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Proglašavam sve gerilske metode borbe protiv Vučićeve vlasti dozvoljenim. Neće im nigde više biti prijatno u javnosti kad nas sretnu - napisao je u ponedeljak na "Tviteru" lider Dveri Boško Obradović. On je to uradio, revoltiran jer je on treći… »

Tvrđava Jagat čuvala drum od osvajača

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Priboj - Na visu Mali Bić, odakle su iz tvrđave Jagat na carski drum, karavane, vojske i uhode dolinom Lima motrile posade despota, župana, hercega i silne Otomanske imperije, odjekuju pijuci krampova, a radnici uklanjaju rastinje i osuli kamen… »

Dobijena dozvola za sledeću fazu izgradnje Gondole – polaganje elektroenergetskog kabla

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Čajetina - Radovi na izgradnji završne stanice Gold gondole Zlatibor na vrhu Tornika, teku planiranom dinamikom i u zavšnoj su fazi, saopšteno je na sajtu JP "Gold gondola Zlatibor". Na tom mestu putnici će kada žičara proradi izlaziti iz kabina i… »

Mlada brodarka sa Uvca

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Nova Varoš - Dok se mnogi raspravljaju o tome da li imena svih zanimanja treba da imaju i muški i ženski rod, jedna žena odlučila je da razbije neke predrasude uzimajući kormilo u svoje ruke. Katarina Vitorović za sada je jedina Novovarošanka koja… »

GrO Dveri: Novi poslovnik SNS-u omogućio da za sat vremena uzmu 164.000 dinara

Glas Zapadne Srbije 31.10.2017
Čačak - Osnova svakog uspešnog društva je, pre svega, vladavina prava i sloboda govora. U državi u kojoj vlast to suzbija, javni resursi uglavnom se koriste za širenje mržnje, zamagljivanje istine i skrivanje sopstvene nesposobnosti da se bilo šta… »