Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 31.10.2017

“Četiri brata” u KST-u

Ritam grada Kg 31.10.2017
Po ceni ulaznice od 100 dinara koja važi za svaku prvu predstavu u mesecu, publika u Knjaževsko srpskom teatru će imati priliku da pogleda praizvedbu predstave “Četiri brata“ po tekstu Radovana Tišme, u režiji Dragana Jakovljevića. Predstava… »

Penzionerima po 5.000 od 6. novembra

Ritam grada Kg 31.10.2017
Vlada Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da se penzionerima jednokratno isplati po pet hiljada dinara, a isplata počinje od 6. novembra. Odluka je doneta u skladu sa nastojanjem Vlade da se zaštiti standard i poboljša ekonomska sigurnost… »

Ponovo gust dim iz “Energetike”! Ima li zagađenja?

Ritam grada Kg 31.10.2017
I ove grejne sezone građani Kragujevca negoduju zbog gustog crnog dima iz “Energetike”. Prethodne grejne sezone Ritmu grada najčešće su se javljali građani iz naselja Pivara i Beloševac, a sada su nam fotografije poslali i iz Erdoglije. Građani… »

Srpski kulinari pokorili svet! Za veliki uspeh zaslužni i Kragujevčani (FOTO)

Ritam grada Kg 31.10.2017
Kuvari iz Srbije osvojili su gotovo sve nagrade na četvorodnevnom međunarodnom takmičenju “Gastro Mak”, koje je održano u Strumici, na jugu Makedonije. U konkurenciji od 300 kuvara iz 35 država, srpski kuvari su na delu pokazali svoje znanje… »

Popusti u TC Plaza povodom Noći veštica

Ritam grada Kg 31.10.2017
Ove godine Halloween nisu samo maske i slatkiši, već i sjajna kupovina! Posetite naš centar u periodu od 29-31. oktobra i uživajte u interesantnim iznenađenjima koje smo pripremili samo za vas. Naše najmlađe posetioce obradovaćemo kreativnim… »

Poskupljenje: TNG skočio na 76 dinara

Ritam grada Kg 31.10.2017
Tečni naftni gas od proteklog vikenda je negde dostigao i cenu od 75,9 dinara za litar. Proteklog vikenda tečni naftni gas (TNG) popularni auto-plin poskupeo je na benzinskim stanicama i punionicama od četiri do šest dinara po litru, pa je negde… »

„Put po svetu na trotinetu“ u PZD

Ritam grada Kg 31.10.2017
Sutra od 18 časova, u Pozorištu za decu Kragujevac, igraće se predstava „Put po svetu na trotinetu“. Ovaj komad, po tekstu Tode Nikoletića, režirao je Milić Jovanović, a igraju: Miloš Milovanović (Cvele), Petar Lukić (Skitko) i Nevena… »