Izvor: RTV/Vojvodina arhiva vesti 31.10.2017

Novi Sad: Mladići uhapšeni zbog razbojništva

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - Policija je sinoć u Novom Sadu uhvatila N. D. (18) i jednog maloletnika, zbog sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo. Oni se terete da su, na ulici, fizički napali maloletnog Novosađanina i oteli mu mobilni telefon, saopštilo je… »

"Sjaj" na Novosadskom sajmu od 2. do 5. novembra

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - Najsjajnija priredba Novosadskog sajma, 22. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj", biće održana u Hali "Master", od 2. do 5. novembra. Ove godine izlagači dolaze iz Srbije, BiH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Turske… »

Pokrajina će pomoći digitalizaciju građe Arhiva SANU u S.Karlovcima

RTV 31.10.2017
BEOGRAD, NOVI SAD - U Srpskoj akademiji nauka i umetnosti u Beogradu, danas je održan sastanak predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Zorana Miloševića, sa… »

Koliko Novosađani vode računa o reciklaži?

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - U poslednje vreme stiže sve više poziva Novosađana, koji se žale na prepune kontejnere, a pravilno odlaganje otpada moglo bi biti jedno od rešenja tog problema. Koliko Novosađani vode računa o reciklaži i koliko je ona važna za celu… »

Besplatna obuka neplivača za novosadske osnovce

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - Učenici drugog razreda novosadskih osnovnih škola imaće priliku da nauče da plivaju na zatvorenim bazenima Spensa. Projekat je organizovala Gradska uprava za sport i omladinu, u saradnji sa Plivačkim klubom "Vojvodina" i Savezom za… »

Osam i po decenija "Jedinstva" iz Rumenke

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - Osamdeset peta godišnjica Fudbalskog kluba "Jedinstvo" iz Rumenke obeležena je revijalnom utakmicom sa sportskim prijateljima iz "Vojvodine". Stadion u predgrađu Novog Sada bio je mali za sve zainteresovane koji su želeli uživo da vide… »

"Obično, a vrhunski" predstavlja mladu balerinu

RTV 31.10.2017
NOVI SAD - Najnovija emisija "Obično, a vrhunski" predstaviće Milicu Mučibabić, učenicu četvrtog razreda Baletske škole u Novom Sadu, smer savremena igra. Larureat je Republičkog takmičenja u 2016 godini i vlasnik drugih prestižnih priznanja… »