Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Natalija je najjača žena na svetu!

Alo 08.11.2017
Natalija Amazonka svojim izgledom sve ostavlja bez teksta! Natalija Kuznjecova (26) je ruska svetska i evropska prvakinja u dizanju tegova. The Bolshoi Theater. before going on stage… »

Udaje se naša pevačica

Alo 08.11.2017
Atraktivna pevačica će za nekoliko meseci sklopiti brak sa svojim dugogodišnjim kontroverznim dečkom. Poznata pevačica Marina Visković donela je odluku da se, nakon višegodišnje skladne veze, konačno na večnu ljubav zakune svom emotivnom… »

Prepoznajete li ovu našu lepoticu?

Alo 08.11.2017
Poznate dame nas često iznenađuju promenama fizičkog izgleda, ali neke je prosto nemoguće prepoznati. Nju svi znate kao atraktivnu crnku, a sada je postala zanosna plavuša. Ovo je, verovali ili ne, Stanija Dobrojević. Stanija se na svom Instagram… »

Limu ponovo povezuju sa Jarićem (FOTO)

Alo 08.11.2017
Adriana Lima napravila je novu seriju fotografija na kojima izgleda bolje nego ikada, a zbog jednog detalja doveli su je u vezu sa bivšim mužem Markom Jarićem. Naime, Lima je u editorijalu za jedan španski magazin predstavljena kao udovica, a bilo je… »

Nina Badrić pokazala svoju divlju stranu (FOTO+VIDEO)

Alo 08.11.2017
Navikli ste da Ninu Badrić viđate smernu i finu, ali ovako nešto od pevačice niste očekivali. "Menja se vreme" je naziv pesme za koju Nina trenutno snima spot. Zagrebačka pevačica će se predstaviti nešto divljem i drugačijem izdanju. Nina je… »

Ana zbog muža odbila primamljivu ponudu

Alo 08.11.2017
Pevačica Ana Štajdohar je više od pet godina u braku sa saksofonistom Nikolom Demonjom, a sada je otkrila nešto što javnost nije znala. Ana je u bračnoj zajednici dobila dvoje dece, a ističe kako se sa mužem odlično slaže. Za magazin "Story" je… »

David je otišao u Ameriku kod druge žene!

Alo 08.11.2017
Aleksandra Subotić otkriva najpikantnije detalje, kako iz svog privatnog života, tako i iz vile "Parova". Aleksandra Subotić je svojim fanovima otkrila detalje iz svoje veze sa Davidom i pričala o učesnicima "Parova". n Izjavila si da si dobila vizu… »

Čarli Šin silovao dete (13)?

Alo 08.11.2017
Čarli Šin je optužen za silovanje Korija Haima. Tokom snimanja filma "Lukas" Čarli je Haima ubedio da se seksaju. Čarli Šin tada je imao 19 godina, a nesrećni Haim, koji je preminuo 2010. od predoziranja, imao je 13. Mladić je pre svoje smrti… »

Ona ulazi u "Parove" da raskrinkala Miljanu (VIDEO)

Alo 08.11.2017
Suparnica učesnice "Parova" Miljane Kulić je odlučila da pomrsi konce njenoj porodici i uđe u rijaliti. Sandra Barum, devojka Miljaninog bivšeg dečka odlučila je da otkrije sve tajne porodice Kulić i dođe do pobede. Njoj je najteže pao rastanak… »

Saša Kovačević razlupao luksuzni automobil!

Alo 08.11.2017
Pevač je doživeo saobraćajnu nesreću u Beogradu i tom prilikom oštetio svoj skupoceni automobil. Saša Kovačević je doživeo udes kada je bio za volanom skupocenog "poršea", pa mu je odmah u pomoć pritekao prijatelj. Ceo događaj snimila je… »